Son Dakika Haberler

Kentte, Şubat ayında "Üç Kağıtçı", "Muhayyer", Yalnızız" ve "Sevimli Panda" adlı oyunlar sahnelenecek

Anadolu Ajansı haberine göre;
SAKARYA (AA) - Sakarya'da, Şubat ayında "Üç Kağıtçı", "Muhayyer", Yalnızız" ve "Sevimli Panda" adlı oyunlar izleyiciyle buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nce Şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, söyleşi, panel, sergi, tiyatro ve film gösterimleri yapılacak.

Bursa Devlet Tiyatrosu tarafından sahneye taşınan "Üç Kağıtçı" oyununun yönetmenliğini Burak Karaman üstleniyor.

Orhan Kemal'in eserini Ersan Uysal'ın oyunlaştırdığı eser, 12-13 Şubat'ta saat 20.00'de Adapazarı Kültür Merkezi'nde (AKM) sahnelenecek.

Ferah Tiyatrosu tarafından hazırlanan "Muhayyer" adlı oyun, 18 Şubat'ta saat 20.00'de AKM'de izlenebilecek.

1001 Sanat tarafından sahneye taşınan "Sevimli Panda" adlı çocuk oyunu, 22 Şubat'ta saat 11.00 ve 14.00'da AKM'de izleyiciyle buluşacak.

Kerem Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği oyunda, Dilara Karaoğlu, Sevkan Çelik, Tuğçe Sepetci, Nesli Özsoyman, Elif Özsevinç ve Ulaş Güleran rol alıyor.

1001 Sanat tarafından sahneye uyarlanan Peyami Sefa'nın büyük romanı "Yalnızız"ın yönetmen koltuğunda Kerem Yılmaz oturuyor.

AKM'de 22 Şubat'ta saat 20.00'da sahnelenecek oyunda, Alper Selan, Bihter Altay, Sevkan Çelik, Hande Oktan, Özge Kartal, Özge Sumru Oğuz izleyici karşısına çıkacak.

- Diğer kültür-sanat etkinlikleri

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat ayı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, ayrıca 14 Şubat'ta saat 19.00'da Ofis Sanat Merkezi'nde (OSM), 15 Şubat'ta saat 19.00'da Ziya Taşkent Konser Salonu ve 22 Şubat'ta saat 14.00'da Serdivan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde söyleşi gerçekleştirilecek.

Etkinlikler kapsamında 8 Şubat'ta "Edebiyat ve Hayat", 21 Şubat'ta "Edebiyat ve Gelenek", 22 Şubat'ta "Edebiyatın Hayali Ülkeleri" isimli paneller saat 19.00'da OSM'de düzenlenecek.

Ayrıca Kent Orkestrası'nın Pelin Değirmenci ve Mine Geçili ile 19 ve 25 Şubat'ta Ziya Taşkent Konser Salonu'nda konser verecek.

Nev'in 20 Şubat'ta Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi'nde konser vereceği etkinlikler kapsamında Gülçin Anmaç'ın 20 Şubat'ta OSM'de minyatür sergisi açılacak.

Sinemaseverler, 11 Şubat'ta "Tutsak", 18 Şubat'ta "Borç", 26 Şubat'ta "Müze" ve 28 Şubat'ta "Anons" adlı filmleri saat 20.00'de OSM'de seyredebilecek.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English