Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Şahin: Bizim için önemli olan davamız ve milletimize hizmettir

AK Parti Karatay Belediye Başkan Aday Adayı Av. Ömer Şahin ''AK Parti bir dava partisidir. Önemli olan makam mevki değildir, millete hizmet etmektir'' dedi. Şahin bir açıklama yaparak, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca’yı kutladı.

Şahin: Bizim için önemli olan davamız ve milletimize hizmettir
AK Parti Konya Karatay Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Ömer Şahin bir açıklama yaparak, siyasetin ülkeye ve şehre hizmet etmenin sadece bir aracı olduğunu belirtti.
 
“AK Parti bir dava partisidir. Bizim açımızdan önemli olan makam ve mevki değildir, varlık nedenimiz olarak gördüğümüz, kendisine hizmeti Hakka hizmet olarak bildiğimiz aziz milletimize hizmettir” diyen Şahin, “siyasete talip olmanın hayat çizgimizin devamı olduğuna inanarak, millete hizmetten kaçmama ve kaçınmama konusunda bir kez daha üzerimize düşeni yapmanın onurunu yaşadık. Aday adaylığım süresince desteklerini esirgemeyen teşkilatlarımız başta olmak üzere, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve hemşehrilerime şükranlarımı sunmak isterim.  
İçinde olalım veya olmayalım Aile Meclisimizin milletimizin onayına sunduğu arkadaşlarımızın, Yeni Türkiye inşası için bir kez daha verecekleri milletimizden yetki alma mücadelesinde destek ve dualarımızın onlarla olduğunu tüm samimiyetimle ifade ediyor, bu süreçte mevcut aday arkadaşlarımızla birlikte partimiz, şehrimiz, milletimiz, devletimiz için mücadelemizi sürdüreceğimizi beyan etmek istiyorum.  Millete hizmet etmek için siyasetin de bir mecra olduğunu, ancak tek mecranın siyasi makam ve mevkiler olmadığını, önemli olanın millete hizmet etmenin kendisi olduğunu belirtiyor ve hayat hikâyesi amme hizmetinden ibaret olan Avukat Ömer Şahin olarak yine en iyi bildiğim işi yani milletimin ve hemşehrilerimin hizmetinde olduğumu ve olacağımı arz ediyorum. Burada özellikle şunu ifade etmek istiyorum, bizim için önemli olan davamız ve milletimize hizmettir” dedi.

YÜREKLERE DOKUNMAYA, GÖNÜLLERİ FETHETMEYE ÇALIŞACAĞIZ

Ömer Şahin, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

“31 Mart yerel seçimlerinde AK Partimizin aday listesinin ve Karatayımıza aday gösterilen Sayın Hasan Kılca Beyin, Karatayımıza ve tüm Konyamıza hayırlara vesile olmasını temenni eder, şahsım olarak partimizin emrinde olduğumuzu belirtmek isterim. AK Parti siyasetinin vizyonu olan halka hizmetin Karatayımızda Hasan Kılca Beyefendi tarafından en iyi şekilde yerine getirileceğine inancımız tamdır. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğu bilinci ve şuuruyla hareket eden bu dava durmayacak ve hizmet bayrağı inmeyecektir. Gerek şahsım gerekse diğer aday adayı olan arkadaşlarım partimizin adayına destek için gezecek, partimizin sandıktan çok daha güçlü çıkması için gece gündüz çalışacaktır. Ülkemizin ve dünyanın zor günlerden geçtiği bu günlerde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki bu davada unvan, konum ve makam beklemeksizin çalışmaya, yüreklere dokunmaya, gönülleri fethetmeye çalışacağız.” dedi.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English