Son Dakika Haberler

Safa Tarım, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan bağışında bulundu. Kan bağışına yaklaşık 200 personel destek verdi. Fabrikanın bahçesinde Kızılay'ın kurduğu modern tesis içinde kan bağışında bulunuldu.

Safa Tarım’dan kan bağışı
Safa Tarım Yönetimi Kurulu Başkanı Mustafa Büyükeğen, "Türkiye’nin ihtiyacı olan kanın tamamını karşılamak için 2005 yılından bu yana kapsamlı bir çalışma gerçekleştiren Türk Kızılayı’nı tebrik ederiz" dedi. 

"Gerek savaş, gerekse barış zamanında doğal afetlerin meydana geldiği o zor günlerde daima insanımızın yanında olan Kızılayımızı, başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" diyen Beğen, "Kızılayımız, sadece ülke sınırları içinde hizmet vermiyor.  Artık sınırları taşan bir hizmet sunuyor. İhtiyaç duyulan kanın tek kaynağının insandır. Bu açıdan kan bağışının teşvik edilmesi gerekir. Kan bağışı kan verene de, kan alana da şifa olmaktadır. Kan bağışı vücuda faydalı olduğu kadar, insanlar arasında paylaşmayı, dayanışmayı kuvvetlendiren insani bir davranıştır.  Kan veren insana, bunun herhangi bir zararı olmadığı gibi bedenindeki kanın yenilemesine de faydalı olur.  Acil bir hastanın iyileşmesine vesile olmanın çok büyük bir iyilik olduğu açıktır.  Kan bağışı sadece afet durumlarında değil her zaman düzenli olarak yapılması gerekmektedir.  Bu noktada bizlerin; kan vermeyi kendimiz için bir ibadet, bir görev saymamız gerektiğini düşünüyorum. Kan bağışını candan cana en büyük sadaka olarak da görebiliriz. Hem bunu verirken böyle bir ibadet aşkı ile vermek hem de vücudumuzdaki kanı temizleme noktasında da bunun bir faydasının olduğunu bilmemiz gerekir. Bu açıdan kan bağışı organizasyonuna ev sahipliği yaptığımız için son derece sevinçliyim.  Kızılay’ın kan bağışı kampanyasına destek veren kan bağışlarıyla örnek bir davranışa imza atan tüm Safa Tarım çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim. Türk Kızılayı'nın hali hazırda Türkiye genelinde birçok yerde kan alma merkezleri, araçları kan bağışı toplamaktadır.  Kan verecek durumdaki vatandaşlarımıza bu iyiliği, bu güzelliği kardeşlerinden esirgememesini istirham ediyorum. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. 

Türk Kızılayı Konya Kan Kazanım Personeli Özlem Arslan Kuru da kan bağışına destek verdikleri için Safa Tarım yöneticilerine ve personeline teşekkür ederek, "Birçok kurum ve kuruluşun destekleri ile ülke genelinde kan bağışı ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz. Geçlerimizden çocuklarımıza kadar herkesin destek verdiği kampanyalar yapıyoruz. Kurumsal şirketlerde ve fabrikalarda bizler dışarıda sahada ulaşamadığımız, fakat kan bağışını yapmayı hep aklından geçirmiş birçok kişiye ulaşıyoruz." dedi.

Kan veren Safa Tarım personeli de kan ihtiyacı olanlara faydalı olabilmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, her sene bu kampanyanın yapılmasını istediler.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English