Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Ramazan Ayı İçin Özel Kitap Kampanyası

Ramazan Ayı İçin Özel Kitap Kampanyası

Kitap okumak ve özellikle okumuş olduğunuz bu kitaplar sayesinde, daha fazla bilgi sahibi olmak ve hatta dini açıdan inançlarınızı daha da güçlendirmek sizin elinizde olacaktır. Ramazan ayı boyunca okuyabileceğiniz güzel kitaplar sayesinde, hem alışkanlıklarınızı en güzel şekilde yaşayabilir ve hemde orucun faziletlerini çok daha iyi bir şekilde kavrama şansına da sahip olabilirsiniz. Ramazan Risalesi kitabı ile rahmet ayını en güzel şekilde geçirmeniz mümkün olacaktır. Bu şuuru kazanmak ve buna göre oruç ibadetini çok daha güzel bir şekilde geçirmek mümkün olacaktır. Oruç ibadetinin Allah'ın bizlere bahşettiği en önemli lütuf olduğunu söyleyelim. Çünkü oruç bizlerin aciziyetini öne çıkarmaktadır. Ramzan Risalesi kitabını almak için öncelikle www.bkmkitap.com adresine girmeniz yeterli olacaktır. 



Ben Bir Hiç'im Diyebilmek
Şüphesiz ki Müslümanlık, hiç ölmeyecek gibi dünya, bir dakika sonra ölecekmiş gibi ahiret için yaşamaktır. Yani her zaman dini ibadetlerinizi yerine getirecek ve  dünyayı da en güzel şekilde yaşayacağız. Bu bizlere aslında dünyada da cenneti yaşamamızı sağlar. Çünkü Allah için ibadetimizi en güzel şekilde yapıyoruz. En güzel şekilde ibadetin yapıldığı yer ise cehennem diye tasvir edilmez. HİÇ-İM kitabı ile dünyada neleri yanlış yaptığımızı öğrenecek ve farklı sorgular içerisine girebileceksiniz. Bu dünya için ne kadar ufak olduğumuzu da burada öğrenerek, buna göre HİÇ-İM olmanın ne demek olduğunu da öğrenmiş olacaksınız. 


Günümüzde İslam'ın Durumu
Şüphesiz ki İslam dünyasında yaşanan olayların hepimiz farkındayız. Bunun nedenleri, kim tarafından yapıldığı, kimlere yaptırıldığı ve en önemlisi Müslümanının Müslümanı öldürmesi, kimlerin işine geldiğini Mekke'ye Giden Yol kitabından öğrenebilirsiniz. Siyasi bir kitap olmadığı gibi, tarihi gerçekler ile geçmişte yaşanan olaylara ışık tutan Mekke'ye Giden Yol kitabı, Muhammed Esed tarafından kaleme alınmıştır. Yahudi asıllı olan yazar, 30 yıllık gördüklerini ve yaşadıklarını kaleme almıştır. İslam coğrafyasında geçirdiği yıllar içerisinde Müslümanlığı benimsemiş ve İslam dinine girmiştir. 



BMK İle Ramazanı Dolu Dolu Geçirin
Bu Ramazan ayında, televizyon karşısında ezanı beklemek yerine, sizde elinize kitap alabilir ve hem ilim sahibi olur, hemde irfanınızı en güzel şekilde yaşayabilirsiniz. Aradığınız kitapların tamamını BKM Kitap üzerinden bulabilir ve en iyi kampanyalar ile alabilirsiniz. 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English