Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Özaltun, Beyşehir’in şampiyon milli sporcularını ağırladı

Beyşehirli milli sporcular, sona eren Uluslararası Açık Muaythai Turnuvası’nda Türkiye’ye 2 birincilik, 1 üçüncülük derecesi kazandırdı.

Özaltun, Beyşehir’in şampiyon milli sporcularını ağırladı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 29 Kasım-3 Aralık 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen müsabakalarda Türkiye’ye birincilik derecesi kazandıran Beyşehirli milli sporcular Müslüme Uyar ile  turnuvada üçüncülük derecesi elde eden  kardeşi Ali Uyar’ı makamında kabul etti.

19 ülkeden 500’ü Türk, 250’si yabancı toplam 750 sporcunun katıldığı şampiyonada ay yıldızlı forma altında Türkiye’ye altın madalya kazandıran Beyşehirli milli sporcular,  antrenörleri Resul Uzuner’le birlikte Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaltun, Beyşehirli milli  sporcuları uluslararası turnuvada ülkeyi başarıyla temsil ederek elde ettikleri 2 birincilik ve 1 üçüncülük derecesinden dolayı kutladı. Muaythai branşında da Beyşehirli sporcuların Avrupa çapında Türkiye’ye dereceler kazandırarak göğüslerini kabarttığını belirten Özaltun, bundan sonraki süreçte de daha büyük başarılara imza atacaklarına inandığını söyledi.Özaltun, ziyaretin sonunda milli sporcular ile antrenörlerine  çeşitli hediyeler verdi. 

Aktif Budakon Spor Kulübü muaythai antrenörü Resul Uzuner ise, şampiyonada mücadele veren sporcularının derece beklentisi içerisinde oldukları isimler olduğunu belirtirken, “Türkiye Muaythai Federasyonu ve EMF-Avrupa Muaythai Federasyonu faaliyet programında yer alan ve bu yıl Antalya’da düzenlenen turnuvaya rekor ölçüde katılım oldu. Müsabakalarda ülkemizi ay yıldızlı forma ile başarıyla temsil eden Beyşehirli sporcularımız,  derece beklediğimiz isimlerdi ve bu beklentilerimizi boşa çıkarmadılar, iki sporcumuz birincilik kürsüsüne çıkarak İstiklal Marşımızı okutturmayı başardı. Sporcularımızdan 3’üncü olan  Beytepe Ortaokulu’nda öğrenim gören Ali Uyar ilk kez milli formayı giyerken, Konya Spor Lisesi öğrencisi Ferhat  Şahinkaya 3’üncü kez giydiği milli forma altında kilosunda şampiyonluğa ulaştı. İhsan Kabadayı Ortaokulu öğrencisi Müslüme’nin birincilik başarısı ise ikinci milli maçında geldi. Bugün, Ferhat Konya’da öğrenim görmesi nedeniyle aramızda olamadı ama hepsiyle gurur duyuyoruz. Daha çok çalışarak gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyorum.”şeklinde konuştu.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English