Son Dakika Haberler

"Rejim meselesinden acaba gıda rejimini anlıyorlar bunlar herhalde, rejimimiz belli cumhuriyet"

Anadolu Ajansı haberine göre;
İZMİR (AA) - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Rejim meselesinden acaba gıda rejimini anlıyorlar bunlar herhalde, rejimimiz belli cumhuriyet." dedi.

Bakan Eroğlu, İzmir'deki temasları kapsamında Beydağ ilçesinde gelerek, Adile Naşit Anaokulu'nda minik öğrencilerle fidan dikti, onların söyledikleri şarkıyı dinledi.

Eroğlu, daha sonra ilçedeki bir düğün salonunda Orman Genel Müdürlüğünün orman köylülerini desteklemek amacıyla uygulamaya koyduğu gelir getirici tür ağaçlandırma projesi kapsamındaki sertifika dağıtım programına katıldı.

Eroğlu, AK Parti hükümetinin İzmir'i yatırımlarla donattığını aktararak, Küçük Menderes havzasına ilk yatırımların da kendileri tarafından yapıldığını söyledi.

Sarıkaya Mahallesi Muhtarı'nın okula giden çocukların kullandığı köprüde sıkıntı olduğunu ifade etmesi üzerine İzmir Büyükşehir Belediyesinin yapması gereken köprüyü verdiği talimatla kendisine bağlı birimlerce yapıldığını aktaran Eroğlu, geleceğin teminatı olan çocuklar için köprüyü 9 gün 5 saat 17 dakikada yaparak kullanıma açtıklarını kaydetti.

Eroğlu, kırsal kalkınma noktasında büyük bir seferberlik başlattıklarını ifade ederek, orman köy ve mahallelerinde yaşayan kadınlar için de mikro kredi vereceklerini aktardı.

Bölgenin sulanması için yeni bir barajın yapılması amacıyla proje çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Eroğlu, devlet ormancılığından da millet ormancılığına geçildiğini söyledi.

Eroğlu, vatandaşlara halk oylamasında ''evet'' demelerini isteyerek, "Türkiye'nin istiklali, istikbali için küresel büyük bir Türkiye için hep birlikte kararımız ''evet''. Bazen muhalefet binbir türlü yalan uyduruyor. Efendim bu rejim meselesi... 18 maddeyi oku böyle bir ima bile yok. Rejim meselesinden acaba gıda rejimini anlıyorlar bunlar herhalde, rejimimiz belli cumhuriyet. Bayrağımız tek, bayrağımız tek, vatanımız tek, milletimiz tek, devletimiz tek."

Yeni sistemde çift başlılık olmadığının altını çizen Eroğlu, geçmiş dönemlerde yaşanan kavgalar yüzünden çıkan ekonomik krizlerin yükünü vatandaşın çektiğini söyledi.

Eroğlu, artık Türkiye'nin kısa ömürlü hükümetler ve koalisyonlarla kaybedecek vakti olmadığını vurgulayarak, büyük Türkiye için 16 Nisan'da ''evet'' oyu verilmesini istedi.

Bakan Eroğlu, İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve ilgililer gelir getirici tür ağaçlandırma projesi kapsamındaki sertifikaları kura ile köylülere dağıttı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English