Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Oktay, hemşehrileriyle sahurda bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay: "İstanbul kamplaşmanın, kutuplaşmanın merkezi olamaz, olmasına da izin vermeyiz. Milletimizin ve İstanbul'un ihtiyacı ayrışmak değil, aksine tıpkı bu sofrada olduğu gibi bir aradalık, karşılıklı saygı ve dostluk iklimidir" "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir rengi dışarıda bırakmadan, kuşatıcı bir anlayışla, İstanbul'umuz ve ülkemiz için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz" "Gelecek nesillere emanet edebileceğimiz insan ve medeniyet odaklı bir viz

Anadolu Ajansı haberine göre;
İSTANBUL (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "İstanbul kamplaşmanın, kutuplaşmanın merkezi olamaz, olmasına da izin vermeyiz. Milletimizin ve İstanbul'un ihtiyacı ayrışmak değil, aksine tıpkı bu sofrada olduğu gibi bir aradalık, karşılıklı saygı ve dostluk iklimidir." dedi.

Oktay, Maltepe'de bir düğün salonunda düzenlen Yozgatlılar Sahur Buluşması'nda yaptığı konuşmada, ramazan sevincini sahurda hemşehrileriyle paylaşmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Türkiye olarak, milli birlik ve beraberliğin ön planda tutulduğu zamanlarda büyük atılımlar gerçekleştirdiklerini, ülkeyi yeni ufuklara taşıdıklarını ifade eden Oktay, "Hangi zorlukları çıkarırlarsa çıkarsınlar biz bu zorluklardan güçlenerek çıkmayı öğrendik. Bugün de öyle yarın da öyle olacak. Zor zamanlarda en doğru yolu el birliğiyle, yardımlaşarak buluruz. Memleketimiz için dertlenen Yozgatlılar olarak, diğer 80 ildeki kardeşlerimizle ülkemize katkı sunmak için hep birlikte üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Oktay, 17 yıldır bu millete hak ettiği hizmeti sunmanın önemine inanarak yerelde ve merkeze kalkınma ve büyüme mücadelesini milletle omuz omuza verdiklerini söyledi.

Demokrasiye ve gelecek hedeflerine milletin desteğiyle sahip çıktıklarını, 2053 ve 2071 vizyonlarına birlikte yürüdüklerini anlatan Oktay, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, güzel İstanbul'u cazibe merkezine dönüştürmek, vatandaşlarımıza sunulan imkanları çeşitlendirmek ve sosyal şartları iyileştirmek için birçok adım atılmıştır ve bugün de atılmaya devam edilmektedir. İstanbul'un nereden nereye geldiğiniz benden daha iyi biliyorsunuz. Binali Yıldırım'ın bu yolculukta nerede olduğunu da çok iyi biliyorsunuz. Binali Yıldırım ile geleceğe yürüyeceğiz. Binali Yıldırım ile yürüyeceğiz ki Maltepe ve İstanbul çok güzel olsun."

Oktay, her fırsatta milletle birlik olma ve ortak noktalar etrafında buluşma çağrısı yaptıklarını vurguladı.

İstanbul'un birçok farklı rengi, zenginliği, güzelliği bünyesinde barındıran müstesna bir şehir olduğunu belirten Oktay, şunları söyledi:

"İstanbul kamplaşmanın, kutuplaşmanın merkezi olamaz, olmasına da izin vermeyiz. Milletimizin ve İstanbul'un ihtiyacı ayrışmak değil aksine tıpkı bu sofrada olduğu gibi bir aradalık, karşılıklı saygı ve dostluk iklimidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir rengi dışarıda bırakmadan, kuşatıcı bir anlayışla, İstanbul'umuz ve ülkemiz için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz. Bu bilinçle, önümüzdeki dört hafta boyunca, İstanbul'un bütününü kapsayan ve kucaklayan bir dille, hakikatleri, İstanbul'a dair hayallerimizi ve projelerimizi anlatacağız."

Oktay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın ülkenin her köşesinin inşa ve ihya edilmesine sayısız katkı sağlamış icraat ve atılımda marka bir isim olduğunu dile getirdi.

Gelecek dönemde Üç Katlı İstanbul Tüneli ve Kanal İstanbul gibi büyük projenin Binali Yıldırım ile AK Parti'li belediyelerin omuzlarında yükseleceğini ifade eden Oktay, şunları kaydetti:

"Gelecek nesillere emanet edebileceğimiz insan ve medeniyet odaklı bir vizyonla, İstanbul'un tüm dünyaya örnek bir şehir haline geleceğine yürekten inanıyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da İstanbul'a en iyi hizmeti en güzel şekilde ulaştırmaya devam edeceğiz."

Oktay, konuşmasının ardından vatandaşlarla sohbet etti, sahur yaptı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English