Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Muhtarlardan Selçuklu'ya tam not!

Konya Muhtarlar Derneği üyeleri Selçuklu Belediyesi tarafından Konya'ya kazandırılan prestijli yatırımları yerinde gördü. Selçuklu'nun yatırımları muhtarlardan tam not aldı.

Muhtarlardan Selçuklu’ya tam not!
Selçuklu Belediyesi’nin ilçenin farklı bölgelerine kazandırdığı yatırımlar Konya Muhtarlar Derneği üyesi muhtarlar tarafından gezildi.  Muhtarlar, ilçenin prestijli yatırımlarından olan Sille Baraj Park, Kelebekler Vadisi Parkı, Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE) ve Selçuklu Kongre Merkezi başta olmak üzere Selçuklu'da hayat bulan yatırımları yerinde gördü. Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve başkan yardımcılarının da yer aldığı hizmet gezisine Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ve çok sayıda muhtar katıldı.  



Hizmet gezisi Selçuklu Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve yaz döneminde hizmet vermeye başlayan Sille Baraj Park ile başladı. Baraj çevresinde gezinti yapan muhtarlara yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Sille Baraj Parkın hizmete açılmasıyla Sille'nin yeni bir çehreye kavuştuğuna yerinde şahitlik eden muhtarlar, baraj çevresinde tekne turu yaparken, eşsiz manzaranın keyfini bol bol fotoğraf çekerek çıkardılar. Daha sonra Sille merkeze geçen muhtarlara Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen restorasyon ve sokak sağlıklaştırmalarını yerinde gördü.  



Gezinin ikinci bölümünde Kelebekler Vadisi Parkı'na geçen muhtarlar park içerinde yer alan Tropikal Kelebek Bahçesi, Macera Kulesi ve Selçuklu Çiçek Bahçesini gezerken Macera Kulesi'nde yer alan zipline (kaytel) alanında keyifli bir uçuş gerçekleştirdiler. Daha sonra Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Merkezi (SOBE) ve Selçuklu Kongre Merkezini gezen muhtarlara burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verildi. Gezide Selçuklu Belediyesi, mahalle konakları, spor tesisleri ve diğer yatırımlar gezide muhtarlara panoramik olarak anlatıldı.



Hizmet tanıtım gezisi ile Konya'ya değer katan yatırımları yerinde gördüklerini ifade eden Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran "Çok verimli bir gezi ile Selçuklu Belediyesi'nin başarılı çalışmalarına yerinde şahitlik ettik. Yapılan her güzel hizmet Konya'mıza ayrı bir değer katıyor. Bu güzel çalışmalara imza atan Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve ekibine teşekkür ediyoruz" dedi.



Selçuklu Belediyesi olarak ekip ruhu ile hizmet ürettiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Hizmetlerin planlanması ve vatandaşlarımıza anlatılması noktasında muhtarlarımız en büyük destekçimiz. Başarılı hizmetlerimizin ardında mahalle muhtarlarımızla istişarelerimizin büyük katkısı var. Bu konuda da muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da muhtarlarla işbirliği ve istişarelere devam edeceğiz" dedi.   


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English