Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Muhittin Kurt, Kadınhanı Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu

Uzun yıllardır Kadınhanı Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunan Muhittin Kurt, AK Parti'den Kadınhanı Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Muhittin Kurt, Kadınhanı Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu
Uzun yıllardır Kadınhanı Belediyesi'nde çeşitli görevlerde bulunan Muhittin Kurt, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde belediye başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kurt şunları kaydetti: 

"Milletimizin temsilcisi AK Parti'de, birlik ve beraberliğimizin teminatı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gece gündüz demeden bu aziz millet için çalışırken bize durmak yakışmamaktadır. Uzun yıllardır Kadınhanı ilçesine ve hemşehrilerimize belediyemiz bünyesinde hizmette bulundum. Tecrübelerimi Kadınhanı halkı ile paylaşarak, AK Parti döneminde verilen hizmetlerin kaldığı yerden artarak devam etmesini sağlamak, ilçemizin ufkunu açmak ve yeni projelerimizi halkımızın hizmetine sunabilmek için 'zaman seyretme zamanı değil iş üretme zamanıdır' diyerek harekete geçmek gerekli... Ülkemizin, Milletimizin ve ilçe halkımızın, gelişim ve değişimde zaman kaybetme lüksü yoktur. Her bireyin kendi alanında üstün icraatı gerekli ve zaruridir. Kadınhanı ilçemize yapılacak ve yapılması gerekli olan hizmetleri bir belediyeci olarak çok iyi biliyorum. Bu nedenle 'Hak İçin Halka Hizmette Yarış' düsturuyla, pozitif ayrımcılığa dayalı sosyal bir yapı oluşturmak, beklenen hizmetlerle ilçemiz halkına ilkleri yaşatmak, ilçemizi modern bir çehreye kavuşturmak, birçok yeni proje ile yeni gelişmeler sağlamak ve imkanlar dahilinde verdiğimiz tüm sözlerimizi yerine getirme gayretimiz halkımızın ve AK Parti teşkilatımızın takdirinde olacaktır. İşimizin layıkını hizmet aşkı ile yapmak bizden, takdir halkımızdandır"

Muhittin Kurt kimdir?

1966 yılında Konya ili Kadınhanı ilçesi Konurören Köyünde doğdu. İlk, Orta, Lise eğitimini Kadınhanı’nda tamamlayarak, Selçuk Üniversitesi Makine Resim ve Konstrüksiyon Bölümünden mezun oldu.

Bilişim alanında, bilgisayar programlama, bakım ve onarım, veri tabanı uzmanlığı, liderlik ve işletme yöneticiliği, stres yönetimi, etkili iletişim stratejileri ve beden dili, toplam kalite yönetimi sertifikalarını aldı. 

1990 yılında Kadınhanı Belediyesinde göreve başladı. Tekniker, Belediye Otomasyon Kurucusu, Tahsilat ve Sayaç Okuma Sistem Kurucusu, Online Veri Tabanı Sistem Kurucusu,  AB Proje Koordinatörlüğü, Sosyal ve  Kültürel Belediyecilik Hizmetleri, Proje Üretimi, Kültür Müdür Vekilliği, Fen İşleri, Kültür Merkezi Yöneticiliği gibi çeşitli görevlerde bulundu.

Belediye kaynaklarının en etkin bir şekilde kullanılmasına yönelik araştırmalar, yerel yönetimlerde sorunlar ve çözümleri üzerine çalışmalar, sosyal belediyecilik anlayışının geliştirilmesi, çeşitlendirilmesi ve devamlılığın sağlanması üzerine araştırmalar,
yöneten ve yönetilen ilişkilerinin belediye hizmetlerindeki çift yönlü etkileri üzerine alternatif araştırmalar, yerel yönetimlerde personel, zaman, kaynak bilgi yönetimleri konusunda istatistiklerinin güncellenmesi araştırmaları, belediye hizmetlerinde döngüsel hizmet organizasyon şemasının standartlaştırılması, Sistem ve dökümantasyon bilgilerinin fiber saldırılardan koruma araştırmalarında bulundu.

Muhittin Kurt evli iki çocuk babasıdır.

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English