Son Dakika Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, LÖSEV Vakfına bağlı LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesinin medyaya da konu olan sorunlarını çözmek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yla görüşecek

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Depboylu, Lösemili Çocuklar Vakfına (LÖSEV) bağlı LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesinin medyaya da konu olan sorunlarını çözmek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yla görüşeceğini bildirdi.

Aile, Kadın ve Engellilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Depboylu, yaptığı yazılı açıklamada, milyonlarca kişinin LÖSEV'e inandığını ve güvendiğini belirtti.

Milletin desteğiyle LÖSANTE hastanesinin temelleri atıldığını ve hastanenin hizmete açıldığını anımsatan Depboylu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin talimatıyla LÖSEV Vakfına bağlı LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesini ziyaret ettiğini aktardı.

Ziyarette, şimdiye kadar yapılanlar ve acilen yapılması gerekenler hakkında yetkililerden bilgi aldığını kaydeden Depboylu, lösemiye veya kansere yakalanmış çocuklara tamamen ücretsiz tedavi hizmeti veren hastanede, söz konusu hastalıkların pençesine düşmüş çocuklar için her şeyin düşünüldüğünü vurguladı.

Hasta çocukların psikolojisi de düşünülerek düzenlenen polikliniklerde, çocukların tedavi sürecinin adeta bir oyuna dönüştürüldüğünü belirten Debpoylu, şimdiye kadar da çok sayıda çocuğun tedaviler sonucu yakalandığı hastalığı yenmeyi başarıp hayatına kaldığı yerden devam ettiğini anımsattı.

Depboylu, açıklamasında şunları kaydetti:

"Onların her biri şimdi Türkiye'nin geleceğini şekillendirecek sağlıklı bireyler. Ancak LÖSANTE hastanesinin, uzun süre medyaya da konu olan bazı sorunları var ve aşağıda belirtilen bu sorunlar acilen çözüm bekliyor. 400 yataklı olarak inşa edilen LÖSANTE hastanesine, sadece 75 yatak için ruhsat verilmiş, LÖSEV gönüllüleri, kalan 325 yatak için de gerekli ruhsatın verilmesi, hasta çocuklarımızın tedavileri için gerekli branş doktorlarının kadrolarının verilmesi, çalıştırma ruhsatı olmadığı için, hastanede kurulu dünyanın en gelişmiş kanser tedavi cihazına, söz konusu ruhsatın verilerek atıl durumdan çıkarılması ve hastanede kurulu olup, çalışma ruhsatı olmadığı için atıl durumda bekletilen koroner anjiyografi cihazı için de çalışma ruhsatı verilmesi sorunlarının ivedilikle çözülmesi için, Milliyetçi Hareket Partisi olarak devreye girip bir tuğla da biz koymuş olacağız. Konuyla ilgili Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile irtibat kuracağımızı mübarek Kurban Bayramı öncesinde duyuruyoruz."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English