Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram’da ‘yaz okulları’ başlıyor

Meramlı gençlerin ve çocukların yaz tatillerinde hem eğlenecekleri hem de öğrenecekleri ‘Meram Yaz Okulları’ başlıyor. Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi ve Küçük Kovanağzı Sosyal Tesisinde gerçekleştirilecek kurslarla çocukların ve gençlerin dolu dolu bir yaz tatili geçireceklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram’da eksikliği hissedilen konularda boşluğu doldurarak, sosyal belediyecilik ve eğitimde de Meram’a hizmet etmeye gayret gösteriyoruz” diye konuştu.

Meram’da ‘yaz okulları’ başlıyor
Meram’da yaz kursları başlıyor. Meramlı gençlerin ve çocukların dolu dolu bir yaz tatili geçirmeleri ve hem eğlenip hem öğrenmelerine olanak sağlayan ‘Meram Yaz Okulları’ için geri sayım başladı. 
 
MERAM YAZ KURSLARI İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAM 
 
Kayıtların başladığı ve 14 Haziran tarihine kadar devam edeceği, Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde ki eğitimlerde, müzik ve değerler eğitimi, teknoloji tasarım, resim atölyesi, akıl zeka oyunları dersleri verilecek. 9-10 yaş grubunun öğleden önce, 11-13 yaş grubunun ise öğleden sonra alacağı derslere katılım tamamen ücretsiz. Yaz Okulu hakkında detaylı bilgi almak isteyenler 0 332 503 09 69 no’lu telefona başvurabilirler. Meram’da yaz okullarının bir diğer adresi ise Küçük Kovanağzı Sosyal Tesisi olacak. Burada gerçekleştirilecek yaz okulları için kayıt tarihi 15 Haziran, kursların başlama tarihi ise yine 1 Temmuz. 7-12 yaş tüm çocuklar ve 12-17 yaş genç kızlar olmak üzere iki ayrı grupta gerçekleştirilecek kursta, genç kızlar için Kur’an-ı Kerim, Siyer İlmihal, Aşçılık Kursu, Amigurumi Bebek Bakımı dersleri, 7 – 12 yaş çocuklar için ise İslam Coğrafyası, İslam Bilim Adamları, Kur’an-ı Kerim, Siyer İlmihal, Akıl Zeka Oyunları dersleri verilecek. 
 
İKİ FARKLI KURS İÇİNDE KAYITLAR BAŞLADI! 
 
 Meram Belediyesi Küçük Kovanağzı Sosyal Tesisinde gerçekleştirilecek Yaz Okullarının yanısıra iki ayrı dalda kurs açılarak vatandaşlara hizmet verilecek. Bu kurslardan ilki Çinicilik Kursu. Salı ve Perşembe günleri verilecek derslerin kayıt tarihi 15 Haziran, kursun başlama tarihi ise 1 Temmuz.   Diğer kurs ise sadece hanımlar için; ‘Giyim ve Mefruşat Eğitimi.’ Kurs, 16 Eylül’de başlayacak ancak kayıtlar 30 Haziran’da tamamlanacak. Meram Belediyesinden yapılan açıklamada, bu iki kurs için detaylı bilgi almak isteyenlerin ise 444 3 042 no’lu telefona başvurabilecekleri bildirildi.  
 
BAŞKAN KAVUŞ; “YAZ TATİLİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEK İSTEYEN GENÇLERİMİZİ VE ÇOCUKLARIMIZI BEKLİYORUZ”
 
Yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmek isteyen çocuklar ve gençleri Meram Yaz Okulları fırsatını değerlendirmeye davet eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Meram her açıdan olduğu gibi sosyal belediyecilik ve eğitim hizmetleriyle farkını ortaya koyuyor. Klasik belediyecilik görevlerimizin yanında ilçemiz sınırları içinde eksikliği hissedilen hemen her alanda var olmaya, eksikleri tamamlamaya ve vatandaşımıza o yöndende hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Bu yıl startını vereceğimiz Yaz Spor Okullarının yanısıra, 7 – 17 yaş aralığındaki çocuklarımızın ve gençlerimizin, Kur’an-ı Kerim’den Siyer’e, ilmihal bilgilerinden İslam coğrafyasına, aşçılıktan akıl zeka oyunlarına kadar geniş bir yelpazede kendilerini yetiştirmelerini sağlamak amacıyla başlatacağımız ‘Yaz Kurslarıyla’da dolu dolu bir yaz tatili geçirmesini sağlayacağız. Bu noktada tüm velilerimizin hassasiyet göstereceklerine eminiz. Geleceğimizi teslim edeceğimiz çocukların her yönüyle iyi yetişmiş olması bizim en önemli vazifemizdir.   Bu sebeple tüm çocuklarımızı ve gençlerimizi bu kurslarımıza bekliyoruz” diye konuştu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English