Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram'da çocuklar tatili doya doya yaşadı

Meram Belediyesi tarafından çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmeleri için ‘Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen program sona erdi.

Meram’da çocuklar tatili doya doya yaşadı
Meram Belediyesi tarafından çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmeleri için ‘Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen program sona erdi. ‘Tatil Merkezinde Güzel’ sloganı ile gerçekleştirilen programın son gününde çocuklara Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da eşlik etti. Eğitime verilen desteğin kendileri için ‘Milli bir dava’ olduğunu kaydeden Başkan Toru, çocukların ruhen ve bedenen gelişmelerine büyük katkı sağlayan bu eğitim programının yıl boyunca devam edeceğinin müjdesini verdi. 
 
Meram Belediyesi’nin, çocukların yarıyıl tatilini en iyi şekilde değerlendirmeleri için ‘Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde’ gerçekleştirdiği eğitim programı sona erdi. 6-13 yaş grubunda çocukların katıldığı program ‘Tatil Merkezinde Güzel’ sloganı ile bir hafta boyunca devam etti. 
 
MERAMLI DOLU DOLU BİR YARIYIL TATİLİ GEÇİRDİ
 
‘Akıl ve Zeka Oyunları’ ‘Çim adam/Origami’ ‘Yaratıcı Drama’ ‘Film Analizi’ ‘Çanta Tasarımı’ ‘Deney’ ‘Gezegenler’ ‘Step’ ‘Mozaik Çerçeve’ ‘Orf Atölyesi’ konu başlıkları altında verilen derslerde çocuklar, zeka gelişimlerine yardımcı olacak eğitim programının yanında hem el becerilerini geliştirdiler hem de gönüllerince eğlendiler. Programa çocukların ilgisi bir hayli fazla oldu. Yeni şeyler öğrenmenin yanında eğlencenin de tadına varan çocuklar, tatili Meram Belediyesinin ‘Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde’ böylesine güzel programında geçirmenin mutluluğunu yaşadılar. Eğitimlere katılan çocuklar, yarıyıl tatilinde kendileri için eğitici ve eğlenceli bir program hazırlayan eğitmenlerine ve yetkililere teşekkür ettiler. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, programın son gününde çocuklara eşlik etti, onlara çeşitli tavsiyelerde bulundu ve programın yarıyıl tatili ile sınırlı kalmayarak yıl boyunca devam ettirileceğinin müjdesini verdi. 

 
ÇOCUKLARIMIZA KATKI SAĞLAYAN BU PROGRAM YIL BOYUNCA SÜRDÜRÜLECEK
 
Eğitime verilen desteğin hiçbir zaman zayi olmayacağını kaydeden Başkan Fatma Toru konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Eğitime yapılan destek bizim için milli bir davadır. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onlar geleceğin doktorları, mühendisleri, belediye başkanları, valileri, bakanları. Bu sebeple onların fiziken, ruhen ve bedenen gelişimleri bizim için çok önemli. En iyi eğitimi almaları için bütün kurumlarımızla işbirliği içinde çocuklarımızın yanındayız. Belediyemizin eğitime desteği sadece bunlarla sınırlı değil. Yıl boyunca okullara ve okulların kütüphanelerine desteğimiz devam etti, etmeye de devam edecek. Çocuklarımızın yetişmelerine yarar sağladığını düşündüğümüz bu programımız da yarıyıl tatili ile sınırlı kalmayacak. Yıl boyunca devam edecek.” 
 
Başkan Toru, ziyaretinin ardından çocuklara çeşitli hediyeler ile katılım belgesi verdi ve onlarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English