Son Dakika Haberler

"16 Nisan'da 'evet' çıkarsa dolar aşağı düşecek, yatırımlar peş peşe Türkiye'ye akacak ve Türkiye istikrarı yakalayacak veya 'hayır' çıkacak ertesi gün kriz satın alınacak, terör göbek atacak, Hollanda, Almanya, İsviçre bayram yapacak, FETÖ ve diğer örgütler lokma dökecek"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ŞANLIURFA (AA) - Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "16 Nisan'da 'evet' çıkarsa dolar aşağı düşecek, yatırımlar peş peşe Türkiyeye akacak ve Türkiye istikrarı yakalayacak veya 'hayır' çıkacak ertesi gün kriz satın alınacak, terör göbek atacak, Hollanda, Almanya, İsviçre bayram yapacak, FETÖ ve diğer örgütler lokma dökecek." dedi.

Memur-Sen tarafından Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Merkezi'nde düzenlenen "Memur-Sen'e Davet Tercih Evet'' konulu etkinlikte konuşan Yalçın,16 Nisan'ın bu ülke için tarihte şansa bu kadar yaklaştığı bir tarih olduğunu söyledi.

Bu ülkenin temel sorununun istikrarsızlık, yönetimde istikrarı bir türlü sağlayamaması olduğunu aktaran Yalçın, şöyle konuştu:

"Geçen ABD'deki yazar gibi konuşan CHP'li Hüsnü Bozkurt, 'Evet çıksa bile müsaade etmeyecek hepsini İzmir'den denize dökeceğiz" diyor. Kimsin sen kardeşim? Sen ancak paçandakileri dökersin kimi döküyorsun sen. Bu milletin üstünde kendisini gören bir zihniyet, benim oyumla çobanın oyu bir mi diyen bir yapı var bu ülkede. Osmanlı üç kıtaya hükmetti ama yöneten sayısı 40'ı bulmadı, ABD, 229 yıllık bir hikaye 45. başkanı, Türkiye 93 yıllık Cumhuriyet 65 hükümet. 27 günlük hükümetler var. Bu kadar kısa süredeki değişikliklerden bir bereket çıkmaz. Dünya yeniden dizayn olurken Hindistan geçen yıl 7,5, bu yıl 7,4 ekonomisi büyüdü. Yükselen ülkeler arasındaki Hindistan bu sistemi bırakıp başkanlık sistemine geçmenin tartışmasını başlattı. Türkiye bir an önce yönetimde istikrarı sağlamalı. Bir yılda bir belediye başkanının, bir il müdürünün değişmesiyle hizmet olmaz. Bir yılda hükümetin değişmesiyle bir hikaye çıkmaz."

Türkiye'nin bu badireden çıkmak durumunda olduğunu vurgulayan Yalçın, şunları kaydetti:

"Onun için tarihte ilk defa bu kadar kritik bir sürece yaklaşıyor, ilk defa şansa bu kadar yakın duruyoruz. Askeri darbeyle yazılmış bir anayasa ile yönetiliyoruz. 35 yıl geçti üzerinden ilk defa cerrahi bir müdahale söz konusu ama mahşeri cümbüşçüler 'hayır' için ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar, çünkü Türkiye uçağın tam kalkış noktasında. Kalkarsa yükselecek. 16 Nisan'da 'evet' çıkarsa dolar aşağı düşecek, yatırımlar peş peşe Türkiye'ye akacak ve Türkiye istikrarı yakalayacak veya 'hayır' çıkacak ertesi gün kriz satın alınacak, terör göbek atacak, Hollanda, Almanya, İsviçre bayram yapacak, FETÖ ve diğer örgütler lokma dökecek."


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English