Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Tonbul:

"Uluslararası bütün anlaşmaları ve demokrasiyi rafa kaldırarak Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kadın bakanını kendi konsolosluğumuzun içerisine almıyorlar"

Anadolu Ajansı haberine göre;
KIRIKKALE (AA) - Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, "Uluslararası bütün anlaşmaları ve demokrasiyi rafa kaldırarak Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kadın bakanını kendi konsolosluğumuzun içerisine almıyorlar." dedi.

İl Müftülüğü Salonunda "Memur-Sen'e davet, tercihimiz evet" konulu konferansta konuşan Tonbul, ülkede 14 yıldır istikrar ve ekonomik kalkınmanın olduğunu söyledi.

Tonbul, Türkiye'nin, yapacağı anayasa halk oylamasıyla tüm mazlum milletlere örnek olacağını belirterek, şunları söyledi:

"Hollanda'daki tutumu görüyorsunuz değil mi? Türkiye'deki referandumdan Hollanda'daki 'Coni'ye ne gerek, ona ne? Hollanda'da bir seçim olsa hiç bizim haberimiz olur mu? Uluslararası bütün anlaşmaları ve demokrasiyi rafa kaldırarak Türkiye Cumhuriyeti'nin bir kadın bakanını kendi konsolosluğumuzun içerisine almıyorlar. Atlarının ve köpeklerinin tamamını insanların üzerine salıyorlar. Bunları niçin yapıyorlar? 'Hayır' için. Onlar 'Hayır' diyorsa 'Evet' de vardır bir hayır. Almanya ve Hollanda referandumdan 'hayır' çıkmasını istiyorlarsa. Hele hele İsviçre. Dünyanın en demokratik ülkesi olarak söylenen İsviçre. Sokak yürüyüşleri yapıyorlar, 'Diktatör Erdoğan' posterleri var. Türk bayraklarını boyamışlar, başlarına fes, ağızlarına bıçak, kafalarına da hilal takmışlar. "

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'nın ziyareti nedeniyle Hollanda'da OHAL ilan edildiğini belirten Tonbul, "Bizim 241 şehidimiz oldu, TBMM bombalandı, 2 bin 500 yaralımız var. OHAL ilan ettik diye Avrupa bizi kınıyor. Silahı, gücü olmayan misafir bir bakan. İşte sizin demokrasi anlayışınız. Avrupa'da demokrasi falan yok. Bu hikayeleri unutun." diye konuştu.

Tonbul, masaya yumruğunu vuracak bir Türkiye'nin zayıflatılmak istendiğine işaret ederek, yeniden büyük bir Türkiye, güçlü bir Türkiye ve özgür Türk halkı için anayasa referandumunda "Evet" diyeceklerini dile getirdi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English