Son Dakika Haberler

Medipol Başakşehir ile Trabzonspor yenişemedi

Eklenme Tarihi: 17.09.2017 - 18:30

Turuncu-lacivertli takım sahasında, Trabzonspor ile 2-2 berabere kaldı ve bu sezon evinde oynadığı 3. maçta ilk puan kaybını yaşadı Medipol Başakşehir'in sahasındaki yenilmezlik serisi 25 maça çıktı



İSTANBUL (AA) - Medipol Başakşehir, Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak bu sezon evinde oynadığı 3. maçta ilk puan kaybını yaşadı.

Ligin ilk haftasında Bursaspor'u 1-0, üçüncü haftasında da Atiker Konyaspor'u 2-1 mağlup eden turuncu-lacivertli ekip, Trabzonspor ile berabere kaldı.

Süper Lig'deki iki maçlık galibiyet serisi de sona eren ve bu sezon ilk beraberliğini alan Medipol Başakşehir puanını 10'a, bu sezon üçüncü kez puan kaybı yaşayan bordo-mavili ekip ise 8'e yükseltti.



- Yenilmezlik serisi 25 maça çıktı



Medipol Başakşehir, Trabzonspor ile 2-2 berabere kalarak, sahasındaki yenilmezlik serisini 25 maça çıkardı.

Turuncu-lacivertli takım son olarak 2015-2016 sezonunda 12 Mart 2016'da sahasında Osmanlıspor'a 3-2 kaybetmişti.



- Adebayor sakatlandı



Medipol Başakşehir'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor, karşılaşmanın 32. dakikasında sakatlığı nedeniyle yerini Mevlüt Erdinç'e bıraktı.

Mücadelenin 26. dakikasında Okay Yokuşlu ile girdiği mücadelede yerde kalan Adebayor, sedye ile saha kenarına alındı. Tedavisinin ardından oyuna tekrar giren Adebayor, kısa bir süre sonra tekrar kendini yere bıraktı. Abdullah Avcı, Togolu golcünün yerine Mevlüt'ü sahaya sürdü.



- Emre Belözoğlu'na tepki



Trabzonsporlu taraftarlar, mücadelenin ikinci yarısında Medipol Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu'na tepki gösterdi.

Emre, bordo-mavili taraftarların bulunduğu bölgeden kullandığı her köşe vuruşunda tepki daha da arttı.



- Trabzonspor 5 maçtır kazanamıyor



Deplasmanda Medipol Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Trabzonspor'un rakibi karşısındaki ligdeki galibiyet özlemi 5 maça çıktı.

2015-2016 sezonunda deplasmanda rakibine 1-0 mağlup olan ve sahasında 1-1 berabere kalan Trabzonspor, bir sezon sonra ise yine deplasmanda 1-0 kaybetti ve sahasında golsüz berabere kaldı.



- Burak Yılmaz'dan ligde 5. gol



Trabzonspor'un deneyimli futbolcusu Burak Yılmaz, Medipol Başakşehir maçında 2 gol atarak Süper Lig'de bu sezon forma giydiği 4. maçta 5. golüne ulaştı.

Sezonun ilk maçında Atiker Konyaspor ağlarına 2 gol gönderen Burak, Fenerbahçe maçında da fileleri havalandırmıştı. Golcü oyuncu, deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçını ise boş geçmişti.



- Burak'tan Medipol Başakşehir'e 7. gol



Burak Yılmaz, bordo-mavili forma ile Medipol Başakşehir'e karşı oynadığı 5. maçta 7. golünü attı.

Golcü oyuncu, turuncu-lacivertli takım karşısında her iki yarıda da birer gol buldu.




Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”