Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 02.02.2019 - 18:45

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: "Kazanmak ve 3 puan almak güzel." "Novak'ın ayak parmağında bir kırık söz konusu. Uğurcan'ın arka adalesinde yırtık şüphesi var. Her şeye rağmen mücadeleyi devam ettireceğiz." MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan: "Üzgünüz çünkü puansız dönüyoruz. Belki berabere bitecek maçı kaybettik."

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Ligin 20. haftasında sahasında MKE Ankaragücü'nü 1-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Ünal Karaman, rakipleri karşısında kazanmanın, 3 puan almanın güzel olduğunu söyledi.

Karaman, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, zor bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Her şeye rağmen kazanmak güzel. Çünkü bu 3 puan, ligde bulunduğumuz pozisyonu korumu ve daha alttaki takımların bize yaklaşmasını engelleme noktasında önemliydi. Kazanmak ve 3 puan almak güzel." dedi.

Sakatlıklarla ilgili sıkıntılarla uğraştıklarına değinen Karaman, "Novak'ın ayak parmağında bir kırık söz konusu. Uğurcan'ın arka adalesinde yırtık şüphesi var. Her şeye rağmen mücadeleyi devam ettireceğiz. Bu stresli müsabakalarda ikinci golü bulamazsanız o stres maç boyunca hiçbir şekilde yakanızdan düşmüyor. Ne olursa olsun oyuncuların kazanma adına verdikleri mücadele son derece olumluydu. 3 puan aldığımız için mutluyuz." diye konuştu.



- Kaplan'ın açıklamaları



MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Mustafa Kaplan ise karşılaşmanın geneline bakıldığında iki taraf için de iyi bir maç olduğunu belirterek, "İzleyenlere keyif verdik. Biz Ankaragücü olarak düşündüğümüz zaman üç haftadır maçın hemen başında gol yeme şansızlığımız var. Gol yemesek buradan puanla dönebilirdik." değerlendirmesinde bulundu.

Karşılaşmada penaltılarının verilmediğini ve bunun da sonuca etki ettiğini savunan Kaplan, şunları kaydetti:

"İlk yarıda İlhan'ın bir pozisyonu var penaltı olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle Mustafa hocamızın VAR'a gitmesini bekliyorduk ama gitmedi. Tabi takdiri onlara bırakıyoruz. İkinci yarıda özellikle baskı kurduğumuz dönemlerde Sedat'ın bir pozisyonu var, hocamız izah etti, öncesinde ofsayt olduğunu söyledi. Ama onun öncesinde Aydın'ın bir pozisyonu var. Ona da penaltı çalınması gerektiğini düşünüyorum. Bugün İlhan'ın ve Aydın'ın pozisyonlarında Ankaragücü'nün penaltısının verilmediğini düşünüyorum. Ama kesinlikle sahadaki, VAR'daki hocalarımızın takdiri. Kesinlikle onlar daha iyisini değerlendireceklerdir. Ama benim şahsi görüşüm VAR'a gidilmesi gerekirdi. Bir penaltımız verilseydi biz buradan puanla dönecektik."

Kaplan, "İyi yoldayız, iyi oynuyoruz. " diyerek, "Gelen oyuncularla birlikte iyi bir karma yaptık. Trabzonspor gibi bir takıma karşı, ligin en çok gol atan takımlarından birine karşı belki pozisyon verdik ama pozisyonlarımız da var. Buradan en kötü 1-1'lik skorla dönebilirdik. Üzgünüz çünkü puansız dönüyoruz. Belki berabere bitecek maçı kaybettik." ifadeleriyle sözlerini tamamladı.



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”