Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 23.04.2018 - 20:15

Teleset Mobilya Akhisarspor Teknik Direktörü Buruk: "1-0 giden oyun bize belki ikinci golü de getirebilirdi ama erken yaptığımız hatadan dolayı gol yedik" Göztepe Teknik Direktörü Tuna: "1-1'den dolayı mutluyuz"

MANİSA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Göztepe ile 1-1 berabere kalan Teleset Mobilya Akhisarspor'un teknik direktörü Okan Buruk, "1-0 giden oyun bize belki ikinci golü de getirebilirdi ama erken yaptığımız hatadan dolayı gol yedik." dedi.

Buruk, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maç öncesi ilk hedeflerinin kendi sahalarında kazanmak olduğunu belirtti.

Kazanıp daha rahat bir nefes almak istediklerini vurgulayan Buruk, şunları söyledi:

"Maça da golle başladık. Erken bir penaltı golü yedik. Rakibimiz beraberliği yakaladı. 1-0 giden oyun bize belki ikinci golü de getirebilirdi ama erken yaptığımız hatadan dolayı gol yedik. Daha sonra bizim kaçırdığımız bir penaltı var. Bunu atarak öne geçebilsek oyunun seyri değişecekti. Ne olursa olsun üzerimizde bir baskı var. Bu tür maçlarda bu baskıyı daha çok hissediyorsunuz. Hava sıcaklığının yüksek olduğu ve 3 gün önce maç oynamış bir takımın istediğiniz performansı yakalaması anlamında zorluklar yaşayabiliyorsunuz. Biz de maçın devamında bunu çok yaşadık. Yine de üretmeye çalıştık. Zaman zaman bizim ve Göztepe takımının tehlikeli atakları oldu. İki takım da maçı kazanabilirdi."

Özellikle hücum anlamında çok başarılı olmadıklarını ifade eden Buruk, "Orada Muğdat'ın dışında çok fazla hücuma destek verecek veya üretecek bir oyuncumuz yoktu. Bu da bizi özellikle iç saha maçında zorladı. Bundan sonraki haftalar bizim için çok daha önem kazandı. 4 tane daha maçımız var. En kısa zamanda kazanıp rahat nefes almak istiyoruz. Bu hafta bizim için daha geniş çalışma şansı olacak. Kupa maçı olduğu zaman hem yorgunluk oluyor hem de çalışma ortamını kaybediyorsunuz. İnşallah bu hafta daha iyi olacağız." diye konuştu.



- Tuna'nın maç değerlendirmesi



Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna ise ilk golü yedikleri için maçın kendileri açısından kötü başladığını belirterek, 1-1'lik skordan dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Tuna, maçla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı:

"2. dakikada kornerden golü atabilecekken dönen top sonrası duran toptan bir gol yedik. Sonrasında oyuna tekrar döndük ve penaltıdan gol bulduk. Sonrasında bir penaltı pozisyonu yaşadık. Barbosa'ya büyük geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Sıkıntılı bir sakatlık ve büyük bir travma geçirdiler. Milos oyuna devam etti. Milos'un içinde bulunduğu durum, başının dönmesi bizim oyuncu değişikliklerimizi etkiledi. Biraz beklemek zorunda kaldık. İkinci yarı oyun dengeliydi. Oyunda geçişler çok fazla oldu çünkü kontratak Akhisar'ın en önemli gücüdür. Bunları hem durdurup hem de kendi pozisyonumuzu oluşturmak için biraz daha üretken olmak istedik. Selçuk tercihi bundandı. Poko'yu biraz daha önde kullanmak ofansif anlamda daha güçlü hale gelmek istedik. Nitekim bugün, her iki takım da havaya ve su molalarına rağmen lig ortalamasının üzerinde sprinte ulaştı. 1-1'den dolayı mutluyuz. Göztepe, bugün gelen bu taraftarla inanılmaz bir sinerji oluşturmuştu. Kalan 4 haftada da bunu sürdürerek ligi en üst seviyede bitirmek istiyoruz."


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”