Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 27.08.2016 - 01:32

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: "Bir oyuncu ve 2 puan kaybettik, üzgünüz" "(Oğuzhan Özyakup'un sakatlanması) En kötü ihtimalle 3-4 gün içerisinde toparlar diye düşünüyorum"

KONYA (AA) - Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, deplasmanda Atiker Konyaspor ile 2-2 berabere kaldıkları maçta bir oyuncu ve 2 puan kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

Güneş, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin 2. haftasında 2 puan kaybettiklerini hatırlattı.

Kazanmak için tüm oyuncularının elinden gelen gayreti gösterdiğini belirten Güneş, "Oyun kontrolü bizdeydi. Oyunun belli bölümlerde akıcı olamadık. Yediğimiz ilk gol çok basit. İkinci golü yine kornerden yedik. İkinci golden sonra biraz daha rakipten üstündük. Son 10 dakika oyunun kontrolünü kaybettik. Bir oyuncu ve 2 puan kaybettik, üzgünüz." diye konuştu.

Güneş, maçta sakatlanan Oğuzhan Özyakup'un durumuyla ilgili bir soru üzerine, bu oyuncunun kasığında müsabaka öncesi hafif gerginlik olduğunu dile getirdi.

Oğuzhan'ın maça devam ettiğini ancak daha sonra sakatlığı oynamasına engel olunca çıkardıklarını anlatan Güneş, "En kötü ihtimalle 3-4 gün içerisinde toparlar diye düşünüyorum." dedi.



- "Cüneyt Çakır'ın baskı altında kalabileceğini gördüm"



Cüneyt Çakır'ın, Türkiye'nin en iyi hakemlerinden biri olduğunu vurgulayan Güneş, şunları kaydetti:

"Hakemleri değiştiremeyiz ama oyunculara fikrimizi söyleyebiliriz. Cüneyt Çakır dünya çapında bir hakem ama ben baskı altında kalabileceğini bugün gördüm. Devre arasında olanlar ve sahaya girerken. Pozisyon için demiyorum, her hakemin etki altında kalabildiğini gördük. Her maçta her seyirci bunu yapabilir."

A Milli Takım'ın aday kadrosundaki tüm oyunculara başarılar dileyen Güneş, 2018 Dünya Kupası elemelerindeki ilk maçta Hırvatistan karşısında gruba iyi bir başlangıç yapmaları temennisinde bulundu.

Hırvatistan ile zor bir maç olacağına dikkati çeken Güneş, "Gruptan birinci ya da ikinci bir şekilde çıkalım isteriz. Temennimiz o yönde. Hepsine başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Kaynak: