Son Dakika Haberler

Maçın ardından

Eklenme Tarihi: 01.05.2016 - 23:50

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü İldiz: "Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık" Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Temizkanoğlu: "Bizim sadece sahada rakiple değil saha dışında da mücadele ettiğimiz bir gerçek"

KARABÜK (AA) - PTT 1. Lig'inde sahasında Vartaş Elazığspor'la 2-2 berabere kalan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık." dedi.

İldiz, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, kazanmak zorunda oldukları zor bir maça çıktıklarını ancak berabere kaldıklarını belirterek, mücadeleye devam edeceklerini söyledi.

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, açıklamasında şunları kaydetti:

"Müsabaka boyunca özellikle ilk yarıda veya ikinci yarıda yediğimiz gol ki rakibin başka pozisyonu yok, açık söylemek gerekirse hiç bize yakışmadı. Ondan sonra rakibimiz maçı bitirmeye oynadı. Haklı olarak, onların da kendilerine göre hesapları vardır. Koşullar ve şartlar ne olursa olsun biz bu maçı kazanmalıydık. Kazanma adına elimizdeki imkanları kullandık, tüm değişiklikleri de yaptık. Bir türlü galibiyet golünü atamadık. Son saniyeye kadar da uğraştık atamadık. Çok üzgünüz, yapacak çok fazla bir şey yok." şeklinde konuştu.

- Vartaş Elazığspor cephesi

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Ogün Temizkanoğlu da oyuncularını, gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik etti.

Çok karakterli bir takıma sahip olduklarını vurgulayan Temizkanoğlu, "Bu gergin atmosferde 10 kişi oynamak çok kolay bir iş değil. Kazanabilir miydik? Evet, kazanabilirdik, kaybedebilirdik de. Ama onlardan önce yakaladığımız pozisyonları değerlendirebilseydik, ilk yarıda 2-0 öne geçebilirdik." diye konuştu.

Kurulların bir karar verdiğinde çok dikkatli olmak zorunda olduğunu ifade eden Temizkanoğlu, şunları söyledi:

"Daha önce Multigroup Alanyasporlu Ayite'ye 3-4 maç ceza veriliyor, bir maça iniyor. Bu maçın seyircisiz olması gerekiyor, tekrar seyircili olmaya başlıyor. Bu olayları bizde istemiyoruz, bu olaylar artık stadın dışarısında kalsın. Orada mücadele eden arkadaşlarımız var. Onun için biraz daha dikkat etmek zorundalar. Onları da anlıyoruz. Bizim sadece sahada rakiple değil saha dışında da mücadele ettiğimiz bir gerçek. Bu gerçeği kimse göz ardı edemez. Şu anda ne kadar isyan etsek, konuşsak da bunun boş bir konuşma olduğunu biliyorum. Çünkü bizim anlattıklarımızın hiçbiri yerini bulmayacak, hiçbir zaman da bulmayacak."

Bir gazetecinin, Tom'un taraftara davranışıyla ilgili ceza verilip verilmeyeceğini sorması üzerine Temizkanoğlu, "Saha içerisinde bu olayları tasvip etmediğimi bilirsiniz. Hiç bir zaman rakibe, rakip taraftara veya kendi taraftarımıza böyle fiili şekilde müdahalede bulmayı doğru bulmuyorum. Tabii ki Tom'a bir uygulamamız olacak. Ben bunun için bu kurullara sesleniyorum. Bir şeylere karar verilirken, bunları da göz ardı etmeyin." ifadelerini kullandı.






Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”