Son Dakika Haberler

Konyaspor'un zirve mücadelesinde kritik maç!

Eklenme Tarihi: 03.02.2019 - 15:30 , Son Güncellenme: 03.02.2019- 17:00

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yükselişe geçen Atiker Konyaspor, zirve mücadelesinde pazartesi günü kritik bir maça çıkacak. Yeşil beyazlılar deplasmanda galip gelmesi halinde haftayı Başakşehir ve Galatasaray'ın ardından 3. sırada tamamlayacak.

Konyaspor’un zirve mücadelesinde kritik maç!
Atiker Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 20. haftanın kapanış maçında 4 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek.

Hazırlıklarını öğle saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamlayan yeşil beyazlılarda tedavilerine devam edilen Paolo Hurtado, Jens Jonsson, Selim Ay, Amir Hadziahmetovic forma giyemeyecek.

Bursaspor-Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig 20.hafta mücadelesi Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 20:00’da başlayacak. Karşılaşmada Halis Özkahya düdük çalacak.

Atiker Konyaspor ile Bursaspor Süper Lig’de 32. kez karşı karşıya gelecek. Konyaspor daha önce oynanan 31 maçta 8 galibiyet, 14 mağlubiyet alırken, oynanan 9 mücadele ise berabere sona ermişti.

HEDEF 3 PUAN

Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yükselişe geçen ve geçtiğimiz hafta Antalyaspor karşısında oynadığı futbolla göz dolduran Atiker Konyaspor, Bursa deplasmanına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Yeşil beyazlılar, sahadan galip ayrılması halinde önemli bir engeli daha aşacak ve puan sıralamasında haftayı Başakşehir ve Galatasaray'ın ardından 3. sırada kapatacak. 




 

Kaynak: