Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Konyaspor U14-U16 takımları Türkiye Şampiyonası’na hazır

Elit Akademi Ligi gruplarında şampiyon olan Atiker Konyaspor U14 ve U16 takımlarının tenik heyet ve futbolcuları Türkiye Şampiyonası öncesinde kulübü ziyaret etti.

Konyaspor U14-U16 takımları Türkiye Şampiyonası’na hazır
29 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Elit Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası için Atiker Konyaspor U16 takımı hazırlıklarını tamamladı. U14 takımı ise 8-16 Mayıs tarihleri arasında şampiyonluk için müsabakalara çıkacak.

Türkiye Şampiyonası öncesinde kulübü ziyaret eden U14 ve U16 takımlarını altyapıdan sorumlu Başkan Yardımcısı Zahir Renklibay, Genel Müdürü Bahri Bıçakcı ve Akademi Menajeri Taner Ay karşıladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda oyuncu grubuna hitap eden Başkan Yardımcısı Zahir Renklibay “Değerli Konyaspor Ailesi sizlerle beraber olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Konyaspor Kulübü olarak altyapıya ne kadar önem verdiğimizi bilmenizi istiyorum. Başta teknik heyetimiz olmak üzere U14, U16 kategorisinde göstermiş olduğunuz performans ve arkasından gelen şampiyonluklarla doğru yolda olduğumuzu ispat etmiş oldunuz. Başta hocalarınız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun var olun. Geleceğin Konyaspor’unu inşa etmek için uğraş veriyoruz. Geleceğin Konyaspor’unu sizlerle oluşturmak istiyoruz, bizim amacımız bu, bunu benimsiyoruz, buna inandık ve inşallah bu inancımızı da sizler yerine getirmiş olacaksınız. Antalya’da yapacağınız müsabakalarda şimdiden hepinize başarılar diliyorum. Aranızdan yetişen bir arkadaşınız var biliyorsunuz, Ali Karakaya. Onunla profesyonel sözleşme imzaladık. İnşallah nice Ali Karakaya'lar önümüzdeki sezon A Takımımıza geçecek, bunlar da takibi sizlerin arasından olacak. Bunu başarabilmeniz için de bütün gayretinizle çalışmanız gerekiyor. İyi futbolcu, iyi sporcu olabilmek için önce güzel bir ahlak lazım. Hem ailenize hem milletimize hem kulübümüze faydalı bir birey olabilmek için önce iyi ahlaklı olacağız, futbolu seveceğiz ve çok çalışacağız. Her şeyin başı çalışmak, inşallah bunları yerine getirdikten sonra neden bir Maradona, Messi olmayasınız. Bunların hepsini inşallah önümüzdeki yıllarda göreceğiz diye düşünüyorum. Şimdiden hepinize tekrar teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık" diye konuştu.

Genel Müdür Bahri Bıçakcı ise yaptığı konuşmada “Kulüp profesyonelleri olarak bizler burada sizlere çok yakın olma şansı bulamıyoruz belki ama her daim sizleri takip ediyoruz. Sizlerin bu gelişimine elimizden geldiği kadar katkı sağlamak ve şartlarınızı daha da iyileştirmek adına tüm gayretimizi gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. İnşallah yakalamış olduğunuz bu başarı serisini bundan sonra da hem kendinizi hem de bizleri gururlandırmak adına devam ettirmelisiniz. Ali Karakaya örneğinde olduğu gibi hepinizi inşallah ait olduğunuz yerde görür ve burada oynama fırsatı elde edersiniz, bizler de sizinle hep birlikte gururlanmaya devam ederiz. Yolunuz açık olsun, başarılarınız daim olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

Akademi menajeri Taner Ay ise “Daha önce de sizlerle konuştuğumda söylemiştim bu bir sezon çok zorlu geçti. Belki de Akademi Ligi’nin en zor grubunda yer alıyorduk ama mutlu sona ulaştık. Gelecek iki haftada çok zorlu maçlar oynayacağız. Türkiye’de Elit Takımlar arasına kaldık. Hepinize başarılar diliyorum. Bu süreçte bizlere her konuda destek olan Kulüp Başkanımıza, Akademiden sorumlu yöneticimiz Zahir Bey’e, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kulüp Müdürümüze, bütün personelimize teknik ve sağlık ekiplerimize, malzeme sorumlularımıza,  ulaşım birimimize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun diyorum” dedi.


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English