Konyaspor'dan taraftara çağrı: Gelin bu zorlu dönemi omuz omuza vererek atlatalım

Eklenme Tarihi: 20.04.2018 - 10:44 , Son Güncellenme: 20.04.2018- 12:13

Atiker Konyaspor, Kasımpaşa ile oynanacak kritik maç öncesi taraftara çağrı yaptı. Basın Sözcüsü, "Gelin bu zorlu dönemi hep birlikte omuz omuza vererek atlatalım. Konyaspor aleyhine konuşanların, tezahürat yapanların hayallerini yerle bir edelim. Başka Konyaspor yok. Hepimizin tek amacı, takımımızı layık olduğu yerlere taşımak." dedi.

Konyaspor’dan taraftara çağrı: Gelin bu zorlu dönemi omuz omuza vererek atlatalım
Atiker Konyaspor'un Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Kasımpaşa ile oynanacak karşılaşma öncesinde taraftara çağrıda bulundu.

Baydar, "4 maçtır kaybetmeyen gol yemeyen bir takımımız var. Ortaya konan mücadele bizleri sezon sonu için fazlasıyla umutlandırıyor, inancımızı artırıyor. Aynı hissiyatın genel itibariyle taraftarlarımızda da olduğunu görmek bizleri ayrıca mutlu ediyor. Ancak oynanmadan kağıt üzerinde hiçbir karşılaşma kazanılmaz ve kaybedilmez. Lakin kazanmak için fazladan argümanlarınız olması gerekiyor. Öncelikle takımınız maça iyi konsantre olacak ve son düdük çalana kadar mücadeleyi bırakmayacak. Çok şükür son haftalarda daha da iyi oynayan, disiplinden uzaklaşmayan sahada ne istediğini bilen bir takımımız var. Onların ihtiyacımız olan üç puanı bu anlayışla hanemize yazdıracaklarına eminiz" dedi.

Ahmet Baydar, "Bir başka artımız ise taraftarımız. Özellikle iç saha maçlarında takımımıza verdikleri destek, müsabakanın skoruna direkt etki ediyor. Futbolcularımızla yaptığımız görüşmelerde taraftarın desteğinin ciddi faktör olduğunu her fırsatta dile getirdiklerini söyleyebiliriz. Kasımpaşa maçı da taraftarın skora direkt etki edeceği müsabakalardan biri olacak. Tribünleri dolu gören futbolcuların performansı ve mücadele gücü katlanacak ve biz hedefimize emin adımlarla yol almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

"Bu itibarla Pazar günü saat 16:00 da 125 bini aşan Konyaspor passolig kartı sahibi bütün taraftarlarımıza çağrımız net." diyen Baydar, "Gelin bu zorlu dönemi hep birlikte omuz omuza vererek atlatalım. Çeşitli nedenlerle bir süredir tribünlerden uzak kalan Konyaspor sevdalılarını sürekli tribünlerde yer alan taraftarımız davet etsin ve en az bir kişiyi yanında getirsin. Hep birlikte tek yumruk olalım ve olur olmaz yerlerde Konyaspor aleyhine konuşanların, tezahürat yapanların hayallerini yerle bir edelim. Başka Konyaspor yok. Hepimizin tek amacı,  takımımızı layık olduğu yerlere taşımak. Bunun için yapmamız gereken tek şey bir ve beraber olmak. Gerisini futbolcularımız ve teknik heyetimiz halledeceklerdir.” çağısını yaptı.

Kaynak: