Son Dakika Haberler

Konya SMMM Odası ve TÜRMOB işbirliğinde “Güncel Mevzuat Değişiklikleri Işığında Vergi ve Muhasebe Uygulamaları” konulu seminer düzenlendi.

Konya SMMMO’da seminer
Konya SMMM Odası  TÜRMOB işbirliğinde “Güncel Mevzuat Değişiklikleri Işığında Vergi ve Muhasebe Uygulamaları” Konulu Seminerini 29.01.2019 tarihinde Salı günü saat: 14.00 ’de düzenledi. 

TÜRMOB Genel Saymanı YMM Emre Kartaloğlu’nun sunumlarıyla başarıyla tamamlandı. Seminer başlangıcında konuşma yapan Konya SMMM Odası Başkanı Seyit Faruk Özselek;
“2019 yılının ikinci seminerinde sizlerle beraberiz. Malumunuz ilk seminerimizi Gelir İdaresi Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirdik. Bugün ki seminerimizi ise TÜRMOB Genel Saymanımız YMM Emre Kartaloğlu’nun sunumlarıyla gerçekleştireceğiz. Bildiğiniz üzere 14-17 Ocak tarihlerinde Termal Tatil programımızı gerçekleştirdik. Gerek iş stresinden biraz uzaklaşmak gerekse ailelerimizle zaman geçirme fırsatı bulduk. Katılım sağlayan tüm meslektaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Mart Nisan ayı yaklaşıyor, Mali Müşavirler olarak hepimiz en yoğun dönemlerimize giriyoruz. Tüm meslektaşlarıma işlerinde kolaylıklar diliyorum. Artık e-uygulamaların yoğunlaşmaya başladığı bir sürece girdik. Mesleğimiz geleceğimizdir diyerek bu uygulamalara hazır hale gelmemiz gerekiyor. Bu nedenle bu tür eğitimlere katılmamız ve mevzuatlarla ilgili gelişmeleri takip etmemiz işlemlerimizin daha iyi yürümesini sağlayacak ve mükelleflerimize daha iyi hizmet vermemizi sağlayacaktır.Meslektaşlarımıza hatırlatmak isterim ki, 2018 yılında tutulan yönetim kurulu ve müdürler kurulu karar defterlerinin kapanış tasdiki ile aynı zamanda ara tasdiklerin kapanış tasdikleri 31 Ocak 2019’da son bulacaktır.” dedi. 

Konya SMMMO Başkanı Özselek; “Bugün yoğun programlarına rağmen bizleri kırmayarak aramızda olan sunumlarıyla bizlere destek olacak olan Değerli Üstadımız TÜRMOB Genel Saymanı YMM Emre Kartaloğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. dedi.

Başkan Özselek’ten sonra sunumları için kürsüye gelen TÜRMOB Genel Saymanı YMM Emre Kartaloğlu “Burada sizinle beraber Konya’da olduğum için çok mutluyum. Bugün buraya dönem sonu işlemleri vesilesi ile geldik. Son bir yılda mevzuatta meydana gelen değişikliklerin bugüne yansımaları, dönem sonu işlemlerine yansımaları şeklinde özet bir çalışma yapacağız. Sunumumuzda elektronik uygulamalar, defter tasdikleri ve son bir yıl içerisinde yapılan mevzuatımızdaki önemli değişikliklerden bahsedeceğiz” dedi.

Konya SMMM Odasında düzenlenen seminer ile Mali Müşavirler son değişiklikler ışığında vergi ve muhasebe uygulamaları hakkında bilgilendirildi. Yaklaşık üç saat süren seminer, sunumun tamamlanmasının ardından TÜRMOB Genel Saymanı YMM Emre Kartaloğlu’na plaket takdimi ile sona erdi.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English