Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kelebekler Vadisi Parkı hafta sonu binlerce misafiri ağırladı

Selçuklu Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kelebekler Vadisi Parkı hafta sonu binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaptı.

Kelebekler Vadisi Parkı hafta sonu binlerce misafiri ağırladı
Yaz aylarının sıcak günlerinde şehrin stresinden uzaklaşmak isteyenlerin adresi parklar oluyor. Yediden 70'e her yaştan insan yeşil alanlar ve parklara akın ediyor. Konya'nın en büyük park ve sosyal alan projelerini şehre kazandıran Selçuklu Belediyesi, Kelebekler Vadisi parkında hafta sonu binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor.



Tropikal Kelebek Bahçesi, Macera Kulesi ve son dönemin gözdesi Selçuklu Çiçek Bahçesi ile konseptini her geçen gün zenginleştiren Kelebekler Vadisi Parkı, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Park, gezinti yapan vatandaşlar, çocuk oyun alanlarında gönüllerince eğlenen çocukların yanı sıra 18 türden 410 bin bitkinin yer aldığı Selçuklu Çiçek Bahçesi’nde fotoğraf çektirmek isteyenlerle adeta dolup taşıyor.



Tropikal bahçede ziyaretçi yoğunluğu

Kelebekler Vadisi Parkı’nın simge binası olan Tropikal Kelebek Bahçesi, park içerisinde özel bir önem taşıyor. Açıldığı günden bu yana yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra Konyalıların da büyük ilgi gösterdiği Konya Tropikal Kelebek Bahçesi’nde hafta sonu yoğunluğu yaşandı. Turizmde sezon yoğunluğunun yaşandığı bu günlerde kelebeklerin yaşam serüvenine şahit olmak ve bahçede uçuşan rengarenk kelebekleri doğal yaşamlarında keşfetmek isteyen vatandaşların ziyaret adresi Tropikal Kelebek Bahçesi oldu.  


​ 
Hafta sonu Kelebekler Vadisi Parkı’nda keyifli bir gün geçiren vatandaşlar Selçuklu Belediyesi’ne beğeni ve teşekkürlerini iletti. Farklı şehirlerden, hatta yurt dışından gelerek parkı ziyaret etme imkanı bulanlar “Kelebeklerin doğal ortamını aratmayan özel uçuş alanında kanat çırpmasına yakından şahit olduk. Rengarenk kelebekleri görmek ve onları fotoğraflamak çok keyifli oldu. Çiçek bahçesi ve oyun alanları ile çok hoş bir park oluşturulmuş. Ailecek güzel bir gün geçirdik ve herkesin burayı görmesini istiyoruz. Selçuklu Belediyesi'ne bu güzel ortam için teşekkür ediyoruz" dediler.


 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English