Son Dakika Haberler

Kavuş: Spor adına atılmış her adımı önemsiyoruz

Eklenme Tarihi: 26.04.2019 - 13:38 , Son Güncellenme: 26.04.2019- 15:05

Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi 23 Nisan Yıldızlar Bilardo Turnuvasına ev sahipliği yaptı. 23 Nisan gibi özel bir günde gençlerin katıldığı bir turnuvaya ev sahipliği yapmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gençlerin sporu bir hayat tarzı haline getirmeleri yolunda atılmış her adımı önemsediklerini söyledi.

Kavuş:  Spor adına atılmış her adımı önemsiyoruz
Meram Belediyesi Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezinde gerçekleştirilen 23 Nisan Yıldızlar Bilardo Turnuvası birbirinden heyecanlı karşılaşmalara sahne oldu. 
 
“BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRMİŞ OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ” 
 
10 ve 15 yaş arası 28 yıldız sporcunun katıldığı turnuvada birinci Arif Emre Kutlu, ikinci Alperen Bayram, üçüncüler ise Bekir Liman ve Enes Demirbaz oldu. 52 sporcunun katıldığı erkekler 3 bant bilardo turnuvasında ise birinci Ali Kıyak, ikinci Muhammed Özbek, üçüncüler ise Ercan Dağlı ve Sedat Sarı oldu. Gazi Mustafa Kemal’in çocuklara bayram olarak armağan ettiği 23 Nisan’ın çocuk bayramı olarak kutlanmasının hem ülkemizdeki hem de tüm dünyadaki çocuklara verdiğimiz değeri simgelemesi bakımından son derece anlamlı olduğunu kaydeden Bilardo Konya İl Temsilcisi Erdoğan Avcı “Türkiye Bilardo Federasyonu Konya İl Temsilciliği olarak, sevginin ve umudun temsilcileri, geleceğimizin güvencesi lisanslı çocuklarımızla birlikte Türkiye’de bir ilk olan 23 Nisan Yıldızlar ve Büyükler Turnuvası gerçekleştirmenin gururunu yaşadık. Dereceye giren giremeyen tüm sporcularımızı centilmence mücadele ettiklerinden dolayı tebrik ediyorum. Turnuvanın yapılmasında desteklerinini esirgemeyen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş Beyefendiye, İl Spor Müdürümüz Ömer Ersöz Bey’e ve İl Müdürlerimize, salon görevlilerimiz ile hakemlerimize yıldızlar turnuvasında çocuklarını bilardo sporunu yapmaları konusunda destekleyen, müsabaka süresince yalnız bırakmayan velilerimize de çok teşekkür ediyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu. 
 
“GENÇLERİMİZİN, SPORU BİR HAYAT TARZI HALİNE GETİRMELERİNİ HEDEFLİYORUZ” 
 
Geleceğimizin emanetçisi gençlerimizin, sahip olduğumuz en büyük değer olduğunun altını çizen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise Konya’nın en değerli ve gençliğe örnek isimlerinden biri olan merhum Mehmet Ali Özbuğday'ın adının verildiği Gençlik Merkezinin önemli spor karşılaşmalarına da ev sahipliği yapmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gençlik Merkezimizde Bilardo İl Temsilciliği tarafından gerçekleştirilen 23 Nisan Yıldızlar Bilardo Turnuvasını, 23 Nisan ruhunu canlı tutma ve ‘Çocuk Bayramı’nı daha da renklendirme yolunda atılmış önemli adımlardan biri olarak görüyoruz. Bu turnuva, 23 Nisan’ı, gençliği ve bayramı aynı çatı altında toplamış bu nedenle de organizasyonu gerçekleştiren isimlerin her birine teşekkür ediyorum. Gençlerimizin sporu bir hayat tarzı haline getirmelerini arzu eden bizler, spor adına atılmış her adımı önemsiyoruz. Bu vesile ile turnuvada başarılı olan isimleri tebrik ediyorum. Başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.”  


 

Kaynak: