Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediyesi'nden kişisel gelişime destek

Karatay Belediyesi gençlerin kişisel gelişimlerine destek olarak, özgüvenli ve donanımlı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor

Karatay Belediyesi’nden kişisel gelişime destek
Karatay Belediyesi Gençlik Merkezi sayesinde sanatla, sporla, kültürel ve sosyal etkinliklerle büyüyen gençler, yaz tatilini de en iyi biçimde değerlendiriyor.

Okulların tatil olmasıyla birlikte Gençlik Merkezleri'nde bol bol vakit geçiren gençler, birbirinden eğlenceli etkinliklerle tatilin tadını doyasıya çıkarıyor. Akabe Mahallesi Alaaddin Kap Caddesi üzerinde bulunan Celaleddin Karatay Kongre ve Gençlik Merkezi yetkilileri yaptığı açıklamada gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını belirtti. Celaleddin Karatay Gençlik Merkezinin 3 adet derslik, müzik atölyesi, bilgisayar laboratuarı, kafeterya, internet-bilişim köşesi, fitness salonu, aerobik ve spor salonu, oyun - eğlence merkezi, bilardo salonu gibi etkinlik alanlarını bünyesinde barındıran büyük bir tesis olduğunu ifade eden yetkililer, günlük ortalama 650-700 öğrencinin Gençlik Merkezi'ni aktif bir şekilde kullandığını kaydetti. Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi yetkilileri Karatay Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile açılan eğitim branşları arasında İngilizce, Rusça, Fransızca, Arapça, Osmanlıca, İspanyolca, Almanca, İtalyanca, Bilgisayar işletmenliği, On Parmak Klavye, Grafik Tasarım, Autocad, Solidworks, Fotoğrafçılık, Ney, Gitar, Bağlama, Diksiyon, İşaret Dili, Resim, Hızlı okuma ve Fitness'ın yanı sıra gençlerin talepleri doğrultusunda istenilen branşlarda da kurs açılabildiğini vurguladı. Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz olarak açılan kursların gençlerin sosyal, kültürel ve sportif  gelişimlerine katkı sağlayacağına dikkat çeken Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay Gençlik Merkezinin yıllık 4200 kayıtlı öğrenciye hizmet verdiğini belirtti. Günlük ortalama 650-700 öğrencinin Gençlik Merkezi'ni aktif bir biçimde kullandıklarının altını çizen Başkan Hançerli,  öğrencilere ücretsiz çorba ve kantin hizmetinin verildiğini de ifade etti.
 
Gençlerin gözde mekanı oldu

Başkan Mehmet Hançerli; Gençlik Merkezi’nin gençlerin boş zamanlarını kültürel faaliyetlerle geçirmelerine imkân sağlanması açısından önemli bir proje olduğuna dikkat çekerek; "Gençlerin topluma kazandırılması kültür, sanat ve spor faaliyetlerinde yer alması için çalışmalarına devam eden Celaleddin Karatay Gençlik Merkezimizde gençlerimiz hem eğleniyor, hem öğreniyorlar. Geleceğimizin sahipleri gençlerimizin okul eğitiminin yanında kişisel ve sosyal gelişimlerini de önemsiyoruz. Devletimizin bütün birimleri ile koordineli bir şekilde çalışarak hizmet üretmeye devam edeceğiz" dedi. Gençlik Merkezi'nin gençler arasında iletişim ve dayanışmanın güçlenmesi, gençlerin boş zamanlarını değerlendirmesi ve eğlenceli saatler geçirmeleri için modern ve nezih bir mekân olduğunu belirten Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum için böyle güzel merkezlerle Belediye olarak yatırımlara devam edeceklerini söyledi. Celaleddin Karatay Gençlik Merkezi'nde bir sürü hatıra ve dolu dolu yaşanmış bir dönem geçirdiklerini söyleyen Karataylı gençler ise, kendilerini bu kadar düşünen bir belediye başkanları olduğu için çok şanslı olduklarını ifade ettiler.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English