Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Karatay Belediyesi'nden Derbent'e pazar market

Karatay Belediyesi'nce yapımı gerçekleştirilen Derbent Pazar Marketin temeli, Derbent ilçesinde düzenlenen törenle atıldı.

Karatay Belediyesi’nden Derbent’e pazar market
Derbent Camiikebir Mahallesi pazar alanında yapılan törene AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Derbent Kaymakamı Arif Oltulu, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Şahin, Selçuklu Belediye Başkan Vekili Faruk Ulular, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Derbent Jandarma Bölük Komutanı Ahmet Yavuz, Pazarcılar Odası Başkanı Tahin Öz, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

İlk olarak selamlama konuşması yapan Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yapılan pazar marketin belediyeler arasındaki yardımlaşmanın bir örneği olduğunu belirterek Karatay Belediyesi'ne katkılarından dolayı teşekkür etti.

Pazar Marketin tamamlanmasıyla hem vatandaş hem de pazarcı esnafının rahat edeceğini belirten Acar, böyle önemli bir hizmetin hayırlı olmasını diledi.

Ardından söz alan Pazarcılar Odası Başkanı Tahsin Öz, özellikle Karatay'da pazarcılar olarak üzeri kapatılan pazar alanlarından memnun olduklarını bu nedenle Karatay Belediyesi'ne teşekkür etti.

Karatay çalışıyor, Konya gelişiyor diyen AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise konuşmasında Karatay'ın Cihanbeyli'den sonra Konya'nın ikinci büyük ilçesi olduğunu belirterek hizmetler kazandırıldıkça halkın desteği de artıyor dedi.

Derbent Belediyesi ile ortaklaşa güzel bir hizmete imza attıklarını ifade eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Biz hizmet içim buradayız" dedi.

Karatay'a kazandırılan Pazar Market sayısının 15 olduğunu dile getiren Hançerli, en son Başak geçtiğimiz Pazar günü Başak Pazar Marketi hizmete açtıklarını söyledi. Yapılan pazar Marketlerde post makinesi kullanılacak şekilde sistem kurulduğunu ayrıca içerisinde pazar tezgahları da bulunduğunu kaydeden Hançerli, Derbent ilçesine kazandırılan Pazar Marketin yaklaşık 1 Milyon TL ye malolacağını vurguladı. Derbent'e yapılan Pazar Market ile Derbent pazarcı esnafı ve vatandaşların yağıştan ve güneşten korunacağını ifade eden Hançerli, belediyeler arası kardeşlik projelerinin önemine değinerek yapımına başlanılan pazar marketin hayırlı olmasını diledi.

Derbent Kaymakamı Arif Oltulu ise konuşmasında Türkiye'de çok öneli gelişmeler ve hizmetler olurken Derbent ilçesinin de bu hizmetlerden nasibini aldığını vurguladı.

"İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın" şiarını bilen yöneticiler olarak insana hizmeti bir görev olarak üstlendiklerini söyleyen Oltulu, Derbent ilçesine önemli bir hizmet kazandırıldığını ve bu nedenle de Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Son olarak söz alan AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal ise konuşmasında yapılan çalışma neticesinde belediyeciliğin en güzel örneğini gördüklerini söyleyerek her iki belediye başkanına teşekkür etti ve Pazar Marketin Derbent'e hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Derbent Pazar Marketin Temeli törene katılan protokol tarafından okunan dualarla atıldı.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English