Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Kalk Gidelim" dizisi için gala gecesi düzenlendi

TRT'nin yeni dizisi "Kalk Gidelim"in ekibi, Muğla'nın Bodrum ilçesinde düzenlenen galada bir araya geldi

Anadolu Ajansı haberine göre;
MUĞLA (AA) - Bodrum ilçesinde, TRT 1'in yeni dizisi "Kalk Gidelim" için, gala gecesi düzenlendi.

Yapımcılığını Staff Film'in üstlendiği, yönetmenliğini Hatice Memiş, hikayesini Güliz Kucur, senaryosunu da Baykut Badem ve ekibinin yaptığı dizi için, ilçedeki bir otelde ilk bölümü izlenerek gala gecesi gerçekleştirildi.

Çekimleri Muğla'da devam eden dizi cumartesi akşamları TRT 1'de izleyiciyle buluşacak.

Dizi oyuncularından Yıdız Kültür, gecede gazetecilere yaptığı açıklamada, çekimleri Muğla'da devam eden dizide yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Cumartesi günleri insanların evine konuk olacaklarını belirten Kültür, "Güzel bir ekiple çalışıyoruz. Diziyi çok severek ve eğlenerek çekiyoruz. İlk bölümü bu akşam yayına giren dizi için çok heyecanlıyız." diye konuştu.

Oyuncu Ufuk Özkan da diziyi büyük küçük tüm aile fertlerinin izleyebileceğini anlattı.

Dizide, Anadolu insanının doğallığını ve gerçekliğini en iyi şekilde aktarmaya çalışacaklarına değinen Özkan, "Çok uzun zaman sonra en çok heyecanlandığım ve keyif alarak çalıştığım ikinci işim oldu. Herkesi cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarına bekliyoruz. Pişman olmayacaksınız." diye konuştu.

Oyuncu Erkan Sever de Muğla'da çok huzurlu ve çok güzel bir sette çalıştıklarını söyledi.

Dizide iflas eden zengin bir iş adamının köyüne dönmesini canlandırdığını belirten Sever, "Güzel ve keyifli bir hikaye çıktığını düşünüyoruz. Umarım bu seyirciye de geçer." dedi.

Muğla'ya çok alıştığını aktaran Sever, daha önce "Güzel Köylü" isimli diziyi de Muğla'da çektiklerini ve bölge halkının kendilerini çok iyi karşıladığına dikkati çekti.

Gecede dizi oyuncuları ve ekip, ilk bölümü yayına giren diziyi izledi.

"Kalk Gidelim" dizisi, köyünü ve ailesini terk edip İstanbul'a giderek zengin bir yaşam süren Mustafa Ali'nin iflas etmesi sonucu köye dönüşünü komik biçimde ele alıyor.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English