Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Kahraman ordumuz için Meram'da Fetih Suresi okundu

Afrin operasyonu nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından ülkemizdeki tüm camilerde yatsı ve sabah namazı sonrası Fetih Suresi okutuldu. Bu kapsamda Meram Belediyesi yanındaki Sekine Hatun Camiinde de kahraman ordumuzun muzaffer olması için dua edildi.

Kahraman ordumuz için Meram’da Fetih Suresi okundu
Diyanet İşleri Başkanlığının başlattığı program kapsamında Sekine Hatun Camiinde sabah namazı öncesi Fetih Suresi okunarak dualar edildi. Programa Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Meram Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Ermiş, Meram Kadın Meclisi Başkanı Feray Civcik, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Programdan sonra Meram Belediyesi tarafından çorba ikramı yapıldı. 

“MİLLET OLARAK TEK YÜREK VE TEK YUMRUK OLDUK”

Afrin operasyonunda ordumuza muvaffakiyetler dileyen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Uluslararası hukuk kuralları çerçevesinde ve Türkiye’nin meşru müdafaa hakkı gereğince dün başlayan Afrin operasyonuyla ilgili olarak kahraman ordumuzun ve Mehmetçiklerimizin korunması ve muzaffer olması için Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan yatsı ve sabah namazından sonra Fetih suresinin okunması ve dualar edilmesiyle ilgili olarak belediyemiz yanındaki Sekine Hatun Camiindeyiz. Burada hep birlikte dualar yapıldı, Fetih Suresi okundu; ordumuz, devletimiz, milletimiz ve askerlerimiz için.  Gazamız mübarek olsun diyorum. Rabbim ordumuzu, askerimizi muzaffer eylesin. Devletimizin, milletimizin bekasını, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Mehmetçiğimize her daim duamız sonsuzdur. Millet olarak hep birlikte tek yürek, tek yumruk ve tek ses olduk. Orduyla millet dayanışmasına devletimiz, milletimiz olarak hep birlikte gereken desteği verdik” diye konuştu. 

Başkan Toru, konuşmasını; “Bin yıldır bu coğrafyanın hamisi olan, İslam’ın bayraktarlığını yapan devletimizin, ordumuzun Rabbim yardımcısı olsun ve ilelebet ayaklarımızı bu topraklarda sabit kılsın” şeklindeki duayla bitirdi. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English