Son Dakika Haberler

İZDSO'nun bu hafta Rengim Gökmen yönetiminde vereceği konserde, piyanist İdil Biret solist olarak yer alacak

Anadolu Ajansı haberine göre;
İZMİR (AA) - İzmir Devlet Senfoni Orkestrası, bu hafta Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanat Yönetmeni şef Rengim Gökmen yönetiminde vereceği konsere, piyanist İdil Biret solist olarak katılacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası'nın, Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) 20 Ocak Cuma günü saat 20.30'da konser verecek.

Orkestra bu haftaki konserine Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Sanat Yönetmeni şef Rengim Gökmen yönetiminde çıkacak. Piyanist İdil Biret'in solist olarak katılacağı konserde, Sergei Rachmaninov'un "Paganini Teması Üzerine Çeşitlemeler" ve Dmitri Shostakovich'in "6 Numaralı Senfonisi" adlı eserleri seslendirilecek.

- Sahne sanatları

İzmir Devlet Tiyatrosu, Konak Sahnesinde 24 Ocak Salı günü saat 20.00'de "Yanık" adlı oyun sahneleyecek.

Sahne Tozu Tiyatrosu "Kayıp Masallar" adlı çocuk oyununu 21 Ocak Cumartesi saat 14.00'te Haldun Dormen Sahnesi'nde sahneleyecek. Oyunda, bir çocuğun masal dünyasına girerek yaşadığı olaylar anlatılıyor.

Kumbara Görsel Sanatlar Oyunları tarafından sahnelenen "Notre Dame Quasimodo Müzikali", 20-22 Ocak tarihlerinde saat 20.30'da Suat Taşer Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşacak.

Ümran Baradan Çocuk ve Oyun Müzesi, "Karagöz- Hacivat Atölyesi ve Gösterisi" 21 Ocak saat 13.00'te sahnelenecek.

İstanbul Temaşa Tiyatroları'nın sahneye koyduğu, umudunu yitirmiş insanların hikayesini anlatan "Fareler ve İnsanlar" adlı oyun, 26 Ocak saat 20.30'da Narlıdere Atatürk Kültür Merkezi'nde izleyiciyle buluşacak.

İzmir Devlet Opera ve Balesi (İZDOB), 21 Ocak Cumartesi saat 20.00'de "Rigoletto" operasını İzmirli sanatseverlerin beğenisine sunacak. İZDOB 26 Ocak Perşembe saat 11.00'de ise "Değirmendeki Hazine" müzikalle çocuk izleyicilerle buluşacak.

- Sergiler

Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve bitkilerin, insanların kendilerine dokunmalarıyla sesler çıkardığı "Akousmoflere Sergisi", 21 Ocak'a kadar İzmir Fransız Kültür Merkezi'nde sergilenecek.

Distopya Fotoğraf Sergisi 23 Ocak Pazartesi'ye kadar AASSM'de görülebilecek.

Ressam Ceylan Eşit'in "Düş, Sürat, 62" adlı resim sergisi, 30 Ocak'a kadar Tarihi Havagazı Fabrikası'nda sergilenecek.

Ressam İmren İyem Aslan'ın "İzdüşüm II" resim sergisi de 1 Şubat'a kadar Kültürpark Sanat Galerisinde izlenime açık kalacak.

"Dünya Çizerlerinden Nasreddin Hoca Karma Karikatür Sergisi" 12 Şubat'a kadar Konak Belediyesi Neşe ve Karikatür Müzesi'nde sergilenecek.

İzmir Fotoğraf Sanatı Derneğinin (İFOD) "Ayna" adlı fotoğraf sergisi 16 Şubat'a kadar Türkan Saylan Kültür Merkezi Sanat Galerisinde görülebilecek.







Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English