Son Dakika Haberler

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 6 film vizyona girecek.

İşte bu hafta vizyona girecek filmler
Ahmet Kapucu'nun yönettiği, Burak Satıbol, Ayhan Taş, Serkan Kuru, Cemal Hünal, Tamer Karadağlı ve Mahmut Tuncer'in rol aldığı "Sinyalciler: Son Akşam Yemeği" izleyici ile buluşacak.

Komedi türündeki film, İstanbul'un güzide semtlerinden Hacıhüsrev'de yaşayan 3 kafadarın, "İsa" adındaki bir adamın "son akşam yemeği" adlı tablosunu çalmalarıyla gelişen komik olaylar etrafında dönüyor.

- "Eşik"

Erkan Tahhuşoğlu ve Ayhan Salar'ın yönetmenliğini yaptığı "Eşik", farklı kuşaklardan iki kadının hikayesini odağına alıyor.

Dram türündeki filmin başrollerinde Senem Çelikkol, Bedia Yaman, Mine Özen, Raci Küçük ve Ali Meriç gibi isimler yer alıyor.

- "Deccal 2"

Murat Prosçiler, Burak Sarımola, Gülay Hayır, Volkan Cal, Emel Karaköse ve Toygun Ateş'in rol aldığı "Deccal 2"nin yönetmenliğini Özgür Bakar yaptı.

Bakar'ın senaryosunu Alper Kıvılcım ile birlikte kaleme aldığı korku türündeki "Deccal 2", ilk film sonrası kehanetin izini sürmeye devam ediyor.

- "Sniper: Duvar"

Doug Liman'ın yönettiği "Sniper: Duvar" adlı filmin başrollerinde Aaron Taylor-Johnson, John Cena ve Laith Nakli oynuyor.

Senaryosu Dwain Worrell'e ait olan film, aralarında dağılmaya başlayan bir duvar dışında bir şey olmayan ve Iraklı bir keskin nişancı tarafından kapana kısılan iki Amerikan askerinin psikolojik gerilim hikayesini odağına alıyor.

- "Gençlik Başımda Duman"

İzlanda yapımı "Gençlik Başımda Duman", İzlanda'da bir balıkçı kasabasında yetişkinliğe adım atma arefesindeki Thor ve Christian adındaki iki gencin hikayelerini beyaz perdeye taşıyor.

Guomundur Arnar Guomundsson'un yönetmenliğini üstlendiği filmde Baldur Einarsson, Blaer Hinriksson, Dilja Valsdottir ve Katla Njalsdottir gibi isimler rol aldı.

- "Arabalar 3"

Brian Fee'nin yönettiği animasyon filmi "Arabalar 3"ün orijinal seslendirmelerini Owen Wilson, Tony Shalhoub, Kerry Washington, Chris Cooper ve Armie Hammer yaptı.

Senaryosu John Lasseter, Dan Fogelman, Brad Lewis, Ben Queen ve Brian Fee ait olan devam filminde, araba yarışı bir önceki serinin kaldığı yerden sürecek.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English