Son Dakika Haberler

Her Şey Dâhil Kalkan Tatil Rehberi

Kalkan, Antalya’nın en güzel liman kentlerinden biridir. Arnavut kaldırımlı sokaklarından geçenlerin aklında kalan bu turistik yer, birçok renkli mağaza ve restorana sahip olan cazibeli bir yerdir. Kalkan yüzölçümü bakımından küçük olabilir, fakat içindeki güzelliklerle büyüleyip başınızı döndürebilir.

Kuşkusuz limandaki yunan evleri Kalkan’da çok popülerdir. Kalkan tepelerinde her geçen yıl gelişme ve değişme olmasının yanı sıra, eski şehir yapısını ve orijinalliğini korumaktadır. Bir zamanlar Yunan köyü olarak bilinen Kalkan Kalamaki olarak da anılır.

Kalkan Konaklama Tercihleri
Kalkan da birçok konaklama seçeneği mevcuttur. Bunlar arasında pansiyonlar, oteller ve lüksüne düşkün olanlar için kiralık villalar oldukça popülerdir. Kalkan da villa kiralama pek çok kişi tarafından tercih edilir. Muhafazakâr villa ve kapalı havuzlu villalar tatil keyfinizi en üst seviyeye taşıyarak, her şeyden uzaklaşıp ailenizle baş başa tatil geçirebileceğiniz konforlu mekânlar haline gelmektedir. Erken rezervasyon için birbirinden güzel kiralık villa seçeneklerini inceleyebilir size uygun olanı seçebilirsiniz.



Kalkan’da Neler Yenir?
Bu eşsiz tatil beldesinde dolaşırken keşfedilecek birçok yer vardır. Tarihi dokusuyla bezenmiş yunan evleri, Arnavut kaldırımlı sokakları, rengârenk ortamın varlığı sizi daima keşfetmeye sevk ediyor. Bu keşifler acıktırdığında leziz restoranları, kafe ve barları tüm çekiciliği ile sizleri bekliyor olacak. Havadaki romantizm kokusuna etki edebilecek yasemin kokusu çok hoşunuza gidecek ve Kalkan’ın atmosferi sizi büyüleyecektir.

Kalkan’da Nereye Gidilir Neler Yapılır?
Kalkan da önemli yerler arasında Patara Plajı, Kaputaş Plajı, Limanağzı, Büyük Çakıl Plajı, Fırnaz Koyu ve Mavi Mağara özellikle gezilecek yer olarak planlarınız arasına alın. Yamaç paraşütü ve dalış etkinliklerine katılarak tatilinizi daha eğlenceli ve unutulmaz kılabilirsiniz.

Kalkan’a Nasıl Gidilir?
Ulaşım olarak en yakın havaalanları Dalaman ve Antalya'dır. İstanbul havalimanları ile kolay bağlantılara sahiptir.

Kalkan Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin
https://www.villaciniz.com.tr/ web sitemizi ziyaret ederek bölge hakkında daha fazla bilgi edinebilir, size özel tatil seçeneklerini inceleyebilirsiniz…
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English