Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Hatipoğlu, Beyşehir’de 15 Temmuz destanını anlatacak

Ünlü ilahiyatçı Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu, Beyşehir’de düzenlenecek 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında konferans verecek. Prof.Dr.Hatipoğlu, konferansta 15 Temmuz destanını anlatacak.

Hatipoğlu, Beyşehir’de 15 Temmuz destanını anlatacak
Beyşehir’de, Beyşehir Kaymakamlığı, Beyşehir Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve diğer ilgili kurumlar işbirliği ile  düzenlenecek 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri programı belli oldu. 

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilçe merkezinde düzenlenecek etkinliklere tüm Beyşehirliler’i davet etti. 
Etkinlikler, 13 Temmuz günü Beyşehir İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan  ve Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi’nde 10.00-12.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şehitleri anma özel programı ile başlayacak. Aynı gün Eşrefoğlu Camisi’nde Cuma namazı öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okunacak.

15 Temmuz Pazar günkü program ise Çarşı Camisi’nde şehitlerin ruhu için mevlid-i şerif okutulması ile başlayacak. Saat 19.00’da şehitlik ziyareti gerçekleştirilecek. Saat 19.30’da Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı eşliğinde Anıt Alanı’nda başlayacak milli birlik yürüyüşü festival meydanında sona erecek.

Burada, 15 Temmuz Destanı Fotoğraf Sergisi açılışının ardından protokol konuşmaları yapılacak. 15 Temmuz Destanı ve Demokrasi Belgeseli Gösteriminin ardından program İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan 15 Temmuz Ruhu ve Şühedaya Dua programı ile devam edecek.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde 16 ve 17 Temmuz Pazartesi ve Salı günleri de çeşitli programlar düzenlenecek.

16 Temmuz Pazartesi günü  saat 21.00’de festival alanında Beyşehir Belediyesi Mehteran Konseri ile başlayacak İlçe Müftülüğü tarafından hazırlanan program çerçevesinde Kur’an-ı Kerim tilaveti, kaside ve ilahiler seslendirilmesinin ardından 3’lü sela dinletisi ve dualar gerçekleştirilecek.

Bu programın hemen ardından ise Prof.Dr.Nihat Hatipolu 15 Temmuz destanı  konulu konferans verecek.

17 Temmuz Salı  günü ise yine festival alanında saat 21.00’de başlayacak programda 15 Temmuz şehitleri ve demokrasi zaferi temalı marş, ezgi ve şiir dinletileri gerçekleştirilecek. Ardından 15 Temmuz destanı ve demokrasi zaferi belgeseli gösterime girecek. Program, Kur’an-ı Kerim tilaveti, okunacak kaside ve ilahiler ile yapılacak duaların ardından son bulacak. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English