Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920



1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, turizm toplantısına katılacak, Türkiye Şehit Dul ve Yetimleri Derneği şubesini ziyaret edecek, muhtarlarla buluşacak ve Muratpaşa Belediyesi toplu açılış törenine iştirak edecek.

(Antalya /11.00/13.00/13.30/14.50)



YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Zeli̇ha Akpınar Cami̇si̇ ve Necmetti̇n Erbakan Üni̇versi̇tesi̇ Ahmet Keleşoğlu İlahi̇yat Fakültesi̇nin temel atma törenlerine katılacak.

(Konya/11.00/12.00)

2- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Büyükşehir ve Şehitkamil belediyelerinin bazı tesislerinin açılış töreni ile AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına iştirak edecek.

(Gaziantep/11.30/13.00/14.00)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Doğanşehir, Kale ve Yazıhan ilçelerinde parti teşkilatını ziyaret ederek programlara katılacak.

(Malatya/11.00-19.00)



EKONOMİ


1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ziyaretlerde bulunacak, fabrika açılış törenine katılacak, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası temsilcileri ve iş adamları ile toplantı yapacak.

(Şanlıurfa/10.00-13.00)

2- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Ani Antik Kenti'ni, Ebul Hasan-ı Harakani Türbesi'ni, Valiliği ve AK Parti teşkilatını ziyaret edecek, Kafkas Cephesi Harp Tarihi Müzesi açılış törenine ve Kars Turizm Toplantısına katılacak.

(Kars/10.00-17.00)



DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Yemen'de yaşanan çatışmalar takip ediliyor.

(Sana)

2- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/İdlib/Hama/Humus/Haseke)



SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek Judo Golden League Kulüpler Avrupa Şampiyonası'nın ödül törenine katılacak.

(Ankara/18.00)

2- Süper Lig'in 13. haftasında Göztepe-Teleset Mobilya Akhisarspor, Evkur Yeni Malatyaspor-Beşiktaş ve Galatasaray-Aytemiz Alanyaspor maçları yapılacak.

(İzmir/14.00/Malatya/16.30/İstanbul/19.30)

3- TFF 1. Lig'in 13. haftasında İstanbulspor-Samsunspor, Adanaspor-Gaziantepspor, Akınçorap Giresunspor-MKE Ankaragücü ve Elazığspor-Baluspor karşılaşmaları oynanacak.

(İstanbul/Adana/13.00/Giresun/Elazığ/15.30)

4- Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 9. haftasında Nilüfer Belediyespor-Halkbank, Galatasaray-Kameroğlu Beylikdüzü Voleybol İhtisas, İlbank-Bursa Büyükşehir Belediyespor, Eczacıbaşı VitrA-Seramiksan, Çanakkale Belediyespor-Beşiktaş, VakıfBank-Fenerbahçe maçları yapılacak.

(Bursa/İstanbul/14.00/Ankara/15.00/İstanbul/16.00/Çanakkale/İstanbul/17.00)

5- Voleybol Efeler Ligi 11. hafta maçında Fenerbahçe ile Arkas Spor karşılaşacak.

(İstanbul/16.00)

6- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 7. haftası, Adana ASKİ-Canik Belediyespor, OGM Ormanspor-Yakın Doğu Üniversitesi, Mersin Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş, Galatasaray-BOTAŞ ve Abdullah Gül Üniversitesi-Çukurova Üniversitesi karşılaşmalarına sahne olacak.

(Adana/13.00/Ankara/Mersin/14.00/İstanbul/15.00/Kayseri/16.00)

7- TİGEM Spor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası 3. tur ilk maçında Rus ekibi SKNT Luch Vladimir ile karşılaşacak.

(Ankara/18.00)

8- TFF 2 ve 3. Lig'de 14. hafta maçları başlayacak.

9- Hentbol Erkekler Süper Lig 9. haftasında 4 maç oynanacak.



***



Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English