Son Dakika Haberler

ANADOLU AJANSI

Anadolu Ajansı haberine göre;
Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920



1- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Marriot Otel'de, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah Ahmed Cabir el Sabah ile görüşecek, Mecliste, Bilim Kurulu toplantısına katılacak.

(Ankara/11.00/TBMM/12.00)



YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara Arena'da yapılacak "İnsan için Orman, Ekonomi için Orman" buluşmasına katılacak.

(Ankara/11.00)

2- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Valiliği ve Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret edecek, İl Sağlık Değerlendirme Toplantısı'na katılacak, Baskil ve Keban ilçelerinde mitinglere iştirak edecek, Elazığ merkezinde sağlık çalışanlarıyla bir araya gelecek.

(Elazığ/10.30-19.15)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, parti genel merkezinde, "Engelsiz Türkiye için Evet" programına katılacak.

(Ankara/13.30)



EKONOMİ

1- Bi̇li̇m, Sanayi̇ ve Teknoloji̇ Bakanı Faruk Özlü, 1.Ulusal Coğrafi İşaretler Buluşması etkinliğine katılacak.

(Ankara/10.00)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Pütürge ilçesinde düzenlenen mitingde konuşacak, Doğanyol ilçesinde esnafı ziyaret edecek, Topsöğüt Mahallesi mitingine katılacak.

(Malatya/12.00-19.00)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi̇ Elvan, Mersin Kuvayimilliye Caddesi esnafı ile serbest bölgeyi ziyaret edecek, çeşitli derneklerin toplantılarının yanı sıra mahalle mitinglerine katılacak.

(Mersin/10.00-19.30)

4- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret edecek, çiftçilerle toplantıda bir araya gelecek, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıya katılacak.

(Çorum/10.00-17.30)

5- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara Şeker Fabrikası işçileri ile bir araya gelecek, Etimesgut Dernekler Platformu ve Kars-Ardahan-Iğdır Dernekleri Federasyonu yöneticileriyle toplantı yapacak.

(Ankara/14.30/16.30/19.30)

6- Hazine, 13 ay vadeli, kuponsuz devlet tahvili ihalesi yapacak.

(Ankara)



DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

2- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ve Fırat Kalkanı Harekatı takip ediliyor.

(Halep/İdlib/Şam/Hama/Humus/Lazkiye/Ankara)

3-Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Sana/Riyad)



KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, ATO Congresium'da, "Uluslararası Hacı Bektaş-ı Veli Anma ve Sultan Nevruz Cemi"ne katılacak.

(Ankara/10.00)

2- Zeytinburnu Belediyesince bu yıl ikincisi düzenlenen "Uluslararası Zeytinburnu Öykü Festivali" başlıyor.

(İstanbul/19.00)

3- Aşıklık geleneğinin en büyük temsilcilerinden halk ozanı Aşık Veysel'in vefatının 44. yıl dönümünde, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda "Aşık Veysel'i Anma Konseri" düzenlenecek.

(İstanbul/20.00)



SPOR

1- Basketbol THY Avrupa Ligi 27. haftasında Fenerbahçe-Maccabi FOX ve Zalgiris-Anadolu Efes maçları oynanacak.

(İstanbul/20.45/Kaunas/21.00)

2- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası yarı final ilk maçlarında Hatay Büyükşehir Belediyespor-Bellona AGÜ ve Galatasaray-Yakın Doğu Üniversitesi karşı karşıya gelecek.

(Hatay/18.00/İstanbul/19.30)

3- Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Banvit, Almanya'nın MHP Reisen takımını konuk edecek.

(Balıkesir/20.00)

4- Voleybol Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu rövanşında Dinamo Moskova-Arkas Spor ve Recycling Volley-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçları oynanacak.

(Moskova/19.00/Berlin/21.30)



***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English