Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Güle oynaya camiye gel" kampanyasında 40 gün geride kaldı

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı proje KONTV ekranlarında kampanyaya dönüştü "Güle Oynaya Camiye Gel" çağrısı on binlerce çocuğa ulaştı. İki aylık süreci kapsayan kampanyada 40 gün geride kaldı. Sabah namazını camide kılan çocukların bir çoğu bisikleti şimdiden hak etti. Çocuk sevindirmenin önemine değinen Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu "bisikletlerin siparişleri verildi" dedi, kampanyaya destek için bir çağrı yaptı.

Konya Büyükşehir Belediyesi kent genelindeki tüm camileri kapsayan “Güle Oynaya Camiye Gel” projesini hayata geçirmiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın konuk olduğu KONTV canlı yayınında bu konu konuşulurken, proje kampanyaya dönüşmüştü.

Programın ilerleyen dakikalarında kampanyaya her kesimden destek geldi. Konya bu kampanyayı çok sevdi. İki aylık süreci kapsayan kampanyada 40 gün geride kaldı. Sabah namazını camide kılan çocukların birçoğu bisikleti şimdiden hak etti. 

KONTV'de canlı olarak yayınlanan "Gündem Özel" programına konuk olan Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu kampanyayla birlikte camilerde yaşanan değişime dikkat çekti. Poçanoğlu "Ben sabah namazlarında şehrimizin farklı camilerine gidiyorum. Sabah erken saatlerde bu şehirde ciddi bir hareket var. Kız ve erkek çocuklar, anneler, babalar camilere akın ediyorlar. Kapısına kadar dolu olan camilerimiz var. Camilerimiz cıvıl cıvıl. Sayın Başkanı bu projesinden dolayı tebrik ediyorum" dedi. 



- Bisikletlerin siparişleri yapıldı -

Program sırasında camilerden sabah namazı görüntüleri ekrana yansıtılıyordu. Zaman zaman duygulanan Müftü Poçanoğlu bütün Konya'ya seslendi,  “Güle Oynaya Camiye Gel” kampanyasına destek istedi. Poçanoğlu "Bisikletlerin siparişleri yapıldı. Kalite olarak da gerçekten çocuklarımızın sevinerek alacakları düzeyde olacak. Standartları yüksek bisikletler olacak. Çocuk sevindirmek çok büyük bir bereketttir. Vatandaşlarımız bu konuya katkıda bulunurlarsa güzel bir hayır ve hasenat yaparlar" diye konuştu. 

Müftü Poçanoglu, dağıtım programları için de çalışmaların şimdiden başladığını belirterek "Bu önemli hadise Konya'dan tüm Türkiye'ye ve tüm İslam ümmetine yayılmalıdır" dedi.



 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English