Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Genç KOMEK yaz okulu kayıtları devam ediyor

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin bu yaz 7-16 yaş arası binlerce öğrenciye “Dinimiz ve Değerlerimiz”, “Spor” ve “Sanat” başlıklarında eğitimleri vereceği Genç KOMEK Yaz Okulu kayıtları 25 Haziran’a kadar devam edecek. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yaz tatilini verimli değerlendirmeleri için ailelere çocuklarını Genç KOMEK Yaz Okulu’na kayıt ettirmeleri çağrısında bulundu.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya genelinde 3 yılda 70 binden fazla öğrenciye yaz tatillerinde eğitimler veren Genç KOMEK Yaz Okulu’nun Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

BAŞKAN ALTAY’DAN VELİLERE GENÇ KOMEK ÇAĞRISI

Başkan Altay, okulların tatil olması dolayısıyla aradaki boşluğu değerlendirmek amacıyla Genç KOMEK’te çok önemli bir çalışma yürüttüklerini kaydederek, “Dinimiz ve Değerlerimiz, Spor ve Sanat başlıklarında yürüttüğümüz çalışma ile çocuklarımıza eğitimler veriyoruz. Bu yıl bütün ilçelerimizde Genç KOMEK kayıtlarımız devam ediyor. Bu yıl ilk kez robotik kodlama, İngilizce, Arapça ve ileri derecede Kur’an-ı Kerim eğitimi vereceğimiz programlara bütün çocuklarımızı davet ediyorum. Velilerimizden çocuklarımızı Genç KOMEK Yaz Okulu’na kayıt ettirmelerini istirham ediyorum” diye konuştu.

GENÇ KOMEK KONYA’NIN HER YERİNDE

Genç KOMEK Yaz Okulunda her yıl belli bir müfredat uygulanarak çocukların her anına yönelik eğitimler, yayınlar, sanatsal ve sportif faaliyetler yaş gruplarına özel olarak veriliyor. Öğrenciler sportif ve sanatsal faaliyetlerin yanı sıra dostluk, kardeşlik ve paylaşma gibi değerlerle birlikte Peygamber Efendimizin hayatı ve Kur’an-ı Kerim eğitimi alıyor.

Konya Valiliği’nin koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Halk Eğitim Müdürlükleri, İl Müftülüğü ve ilçe belediyelerinin katkısı ile gerçekleştirilen Genç KOMEK Yaz Okulu, Konya ve ilçelerinde gerçekleştiriyor.

KAYITLARINIZI MUTLAKA ONAYLATIN

7-16 yaş grubuna eğlenerek öğrenmeyi hedefleyen Genç KOMEK Yaz Okulu’na sınırlı tutulan kayıtlar, 25 Haziran’a kadar www.konya.bel.tr ve www.komek.org.tr adresleri üzerinden alınacak. Ön kayıt yaptıranların ders seçimi ve kayıt onayı için mutlaka ilgili kurs merkezine başvurması gerekiyor.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English