Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın:

Eklenme Tarihi: 04.07.2014 - 18:18

"Hayallerim vardı ve onlara yavaş yavaş ulaşıyorum. Duygularımın tarifi olamaz, çok mutluyum" "Ben her gittiğim kulübe, kendime güvenerek gittim. Oynayacağıma ve kendime inanıyorum" "Bu sezon dördüncü yıldızı takacağız"

İSTANBUL (AA) - Galatasaray'ın Trabzonspor'dan renklerine kattığı yeni transferi Olcan Adın, hayallerini süsleyen sarı-kırmızılı formayı giyecek olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

GSTV'nin canlı yayınında, Galatasaray formasını giyerek soruları yanıtlayan milli futbolcu, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Benim açımdan inanılmaz güzel bir olay. Hayallerim vardı ve onlara yavaş yavaş ulaşıyorum. Duygularımın tarifi olamaz, çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte inşallah dördüncü yıldızı takacağız. Bunu yürekten söylüyor ve inanıyorum. Artık çalışma zamanı. Önümüzde kamp dönemi ve çok zorlu bir süreç var. En iyi şekilde çalışıp lige hazırlanacağız" dedi.

Galatasaray'da ilk 11'in değişmez isimlerinden biri olacağına inandığını kaydeden Olcan, "Ben her gittiğim kulübe, kendime güvenerek gittim. Tabii ki her futbolcu oynamak ister, ben de oynayacağıma ve kendime inanıyorum. Bu forma savaşı içinde çok kaliteli ve yetenekli isimler var. Formayı kapmak için uğraşacağım" diye konuştu.

 

- "Prandelli, kendisini dünya çapında kanıtlamış bir hoca"

 

Çocukluk arkadaşları Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la birlikte oynayacak olmanın kendisini daha da keyiflendirdiğini dile getiren milli futbolcu, kulüp başkanı Ünal Aysal'ın pazartesi günü takımın başında olacağını açıkladığı İtalyan teknik direktör Cesare Prandelli içinse şunları söyledi:

"Prandelli kendisini dünya çapında kanıtlamış bir hoca. Gerek İtalya Milli Takımı'nda, gerekse Fiorentina ve diğer çalıştırdığı takımlarda kendisini ispat etmiş bir isim. Her gelen hocanın bize katkısı olacaktır. Onların gösterdikleri ve öğrettikleriyle, inanıyorum bu sene çok büyük başarılara imza atacağız." 

 

- Galatasaray taraftarına mesaj

 

Galatasaray taraftarına da seslenerek kendilerini hiçbir maçta yalnız bırakmamalarını isteyen Olcan Adın, "Her futbolcunun istediği büyük taraftarın karşısında oynamaktır. Galatasaray, çok büyük bir taraftar kitlesine sahip. İnanılmaz destek vereceklerine inanıyorum. Bu sezon dördüncü yıldızı takacağız ve bu onlar sayesinde olacak" diye konuştu.

Olcan Adın konuşmasını, daha önce kendisine ait sosyal medya hesabından paylaştığı, "Aslanların sessiz kaldığı yerde kuşlar, kurtlar volta atar. Bilmezler ki aslanlar sessizliği bozduğunda kıyamet kopar" ifadeleriyle noktaladı.


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”