Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Etyemez, Konya'da açığa alınanların sayısını açıkladı

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, 15 Temmuz'un ardından başlatılan FETÖ temizliğinin devam ettiğini belirterek "Konya'da bugüne kadar 3 bin 13 kişi kamuda açığa alındı. Bu sayı daha da artacaktır. Bu hainliğe kim ortak olduysa hesabını verecektir" dedi.

Etyemez, Konya’da açığa alınanların sayısını açıkladı
AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Konya ve ülke gündemini değerlendirmek üzere İl Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İl Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özkaya ile Levent Babayiğit’in eşlik ettiği basın toplantısında AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, terör saldırıları ile 15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşananları değerlendirdi.

İşte Etyemez’in basın toplantısından önemli başlıklar ve ayrıntıları:

15 Temmuz darbe girişimi ve sonrasında yaşananlar

15 Temmuz bu ülkenin ilerleyişini, gelişmesini engelleme çabasıydı. Ancak milletimiz buna karşı dimdik durarak karşı çıktı. 15 Temmuz’dan buyana devletimiz ve hükümetimiz de gereken ne varsa yapıyor. FETÖ’ye bağlı tüm kurum ve kişiler sızdıkları yerlerden temizleniyor. Bu konuda hiç kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın.

Konya’dan FETÖ’nün temizlenmesi

15 Temmuz ile birlikte darbe girişimine karışan, destek veren veya FETÖ ile bağı bulunan tüm kurum ve kişilerin devletin, kamu kurum ve kuruluşların içinden temizlenmesi adına hükümetimiz, valiliğimiz ve diğer kurumlarımız üzerlerine düşeni yapıyorlar. Bu manada bugüne kadar 3 bin 13 kişi kamuda açığa alındı. Bu sayı daha da artacaktır. Dediğimiz gibi bu hainliğe kim ortak olduysa hesabını verecektir.

Fırat Kalkanı Harekatı

Malumunuz DAEŞ ve PKK’nın uzantısı PYD, sık sık ülkemizin birçok yerinde ve özellikle de Güneydoğu Bölgesi'ne saldırılar yapıyor. Ülkemiz de bu durum karşısında sessiz kalamazdı ve bunun sonucunda da ordumuz, Suriye'nin kuzeyinde DAEŞ'e karşı operasyon başlattı. “Fırat Kalkanı Harekâtı” adıyla süren operasyonlar gayet başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu bağlamda tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Suriye’den ülkemize, Güneydoğu’ya yapılan saldırılar, bu operasyonu kaçınılmaz kılmıştır. Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok. Kimsenin içişlerine de karışmıyoruz. Amacımız sadece orada yuvalanan terör örgütlerini ortadan kaldırmaktır.

Terör saldırıları

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Karadeniz'de bir saldırı oldu. Maalesef bir askerimiz şehit oldu üç askerimiz de yaralandı. Ben şehit askerimize Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum. 15 Temmuz gecesi darbecilere ve FETÖ’ye olan tavrını ortaya koyunca tabi bu birlik ve dayanışma ruhu birilerini rahatsız etti. Ben bu vesileyle Sayın Kılıçdaroğlu’na bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi sizler aracılığı ile iletiyorum. Ülkemiz terörden bıkmış durumda. Bölge halkı da artık hiçbir şekilde destek vermiyor. Bunun karşısında terör örgütleri dış desteklerle ayakta durmaya çalışıyor. Ama inşallah yakın bir gelecekte bu desteklerini de kaybedecekler ve tüm terör örgütleri yok olacaklardır.

Ülke genelindeki yatırımlar

Ülkemizde bunca olaylar, bunca saldırı ve operasyonlar oluyorken bir yandan da devletimiz ve hükümetimiz durmuyor ve dünyanın gıbta ile baktığı yatırımlarını bir bir hizmete açıyor. Mercidabık Savaşı’nın 500. yıldönümünde dünyanın en geniş ve kulesi bakımından yine dünyanın en yüksek asma köprüsü hizmete açıldı. Çünkü bizlerin önceliği hizmettir. Bakın bunca olaylara rağmen ekonomimiz hala ayakta ve ilerlemeye devam ediyor. Bu ne kadar güçlü bir ülke olduğumuzun da bir göstergesi aslında…"

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • M
    mehmet
    8 yıl önce

    nicin pkk lilarada feto cular gibi muamele edilmiyor. memurluktan niye atilmiyirlar. bunlar özel yaratikmu

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English