Son Dakika Haberler

"Sandık hakimiyetini iyi sağlayacağız, kimseye bir tane oyumuzu heba ettirmeyeceğiz ve Allah'ın izniyle bu seçimlerin sonucu farklı olacak"

Anadolu Ajansı haberine göre;
VAN (AA) - Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Van milletvekili adayı Beşir Atalay, "Sandık hakimiyetini iyi sağlayacağız, kimseye bir tane oyumuzu heba ettirmeyeceğiz ve Allah'ın izniyle bu seçimlerin sonucu farklı olacak" dedi.

Atalay, Van Tillolular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından onuruna verilen verilen yemeğe katıldı. 

Dernek binasında verilen yemekte konuşan Atalay, seçime kısa bir sürenin kaldığını anımsatarak, büyük bir disiplinle güçlü bir kampanya yürütmeye çalıştıklarını söyledi.

Seçimin Türkiye, bölge ve Van için önemini bildiklerini, bu nedenle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirten Atalay, "7 Haziran seçimlerinin Van sonucu bizi üzdü. Bu hiç beklenmiyordu. Özellikle AK Parti olarak Van ilimizin imarı, acılı dönemde yaraları sarma ve diğer yatırımlarla ilgili büyük çaba gösterildi. Bölgede doğrusu bugüne kadar büyük bir destek gördük. Van'dan hep iyi sonuçlar alıyorduk" diye konuştu. 

Seçimlerin ardından AK Parti olarak kendilerini iyi analiz ettiklerini ve bunu aday listeleri ile seçim beyannamesine yansıtmaya çalıştıklarını kaydeden Atalay, şöyle devam etti:

"Türkiye bu seçimlerde bir karar verecek. Huzurlu, istikrarlı bir siyasetle, tek başına hükümetle ekonomik kalkınma, ülkenin imarı yönünde gelişmesini devam ettirecek ya da tekrar tartışmalı bir dönem yaşanacak. Şu anda yapılan kamuoyu yoklamaları AK Parti'nin tek başına iktidar olabileceğini gösteriyor ama kritik sınırlarda bırakmamak gerekiyor. Bu konuda inşallah önümüzde zaman var."

Bölgede terör irtibatlı, insanları korkutan bir yapının olduğuna dikkati çeken Atalay, "Van insanı bir tercih yapacak. Bu önemli bir kavşak noktasıdır. Seçimin huzurunu kimseye bozdurmayacağız. Devletin etkili tedbirleri var. Devlet bugünkü güvenlik tedbirlerini almaya devam edecek. Bunu yapmamız lazım. Bu operasyonlar aslında bölgedeki vatandaşlarımızın, güvenliğini, huzurunu sağlamak için. Sandık hakimiyetini iyi sağlayacağız, kimseye bir tane oyumuzu heba ettirmeyeceğiz ve Allah'ın izniyle bu seçimlerin sonucu farklı olacak" diye konuştu. 


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English