Son Dakika Haberler

İzmir, Aydın, Denizli, Uşak ve Manisa'da vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim başarısını kutluyor

Anadolu Ajansı haberine göre;
İZMİR (AA) - İzmir, Aydın, Denizli, Uşak ve Manisa'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim başarısı kutlanıyor.

AK Parti İzmir İl Başkanlığı önünde toplanan vatandaşlar, seçim sonuçlarını bahçeye kurulan dev ekranlardan takip etti.

Türk bayrakları ile AK Parti bayrakları taşıyan partililer "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları attı, partinin seçim şarkılarını söyledi. Bazı vatandaşlar üzerinde Erdoğan'ın resminin bulunduğu "Hedef 2023" yazılı dövizler taşıdı.

Bazı vatandaşlar kent içinde araçlarıyla konvoy yapıp korna çalarak sevinç gösterisinde bulundu.

Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen grup üyeleri yaktıkları meşalelerle kutlama yaparken, Gaziemir Abdullah Arda Meydanı'nda da vatandaşlar uzun araç kuyrukları oluşturdu. Bazı vatandaşlar zeybek oynarken ellerinde AK Parti, MHP ve Türk bayrağı taşıyan gençler de Rabia ve bozkurt işareti yaptı.

- Denizli

Denizli'de seçim sonuçlarının açıklanmaya başlanılmasının ardından bazı vatandaşlar araçlarıyla konvoy yaptı.

15 Temmuz Şehitleri Delikliçınar Meydanı'na gelen vatandaşlar davul zurna eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu.

Zaman zaman meşale yakan, Türk bayrağı taşıyan vatandaşlar, araçlarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterini asarak şehir turu attı.

Kutlamaya katılanlardan Oğuz Sırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın seçimden zaferle çıkmasının mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Yoldan geçen bazı vatandaşlar da kutlamalara katılarak cep telefonlarıyla fotoğraf çekti.


- Uşak

Uşak'ta da sonuçların açıklanmaya başlanmasıyla birlikte bazı vatandaşlar araçlarıyla konvoy oluşturdu. Ellerindeki Türk bayrakları ve parti bayraklarıyla kutlamalara katılan vatandaşlar, araç konvoylarına alkışlarla destek verdi.

15 Temmuz Şehitleri Meydanı ile Uşak Belediyesi önünde toplanan grup üyeleri de sevinçlerini attıkları sloganlarla dile getirdi.

- Aydın

Aydın'da da Adnan Menderes Bulvarı'nda vatandaşlar araçlarıyla uzun kuyruklar oluşturdu.

Ellerinde Türk ve AK Parti bayraklarıyla Atatürk Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlar da "Recep Tayyip Erdoğan", "Demokrasi kazandı", "Ne mutlu Türküm diyene" şeklinde sloganlar attı.

Bazı vatandaşlar da meşale yakarak kutlamalara katıldı.

- Manisa

Manisa'da da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlar, Türk bayrakları ve AK Parti bayraklarıyla kutlama yaptı.


Bazı vatandaşlar da konvoy oluşturarak şehir turu attı.







Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English