Son Dakika Haberler

En Özel Gününüz Unutulmaz Olacak
En Özel Gününüz Unutulmaz Olacak
 
Evlenecek çiftlerin en güzel anlarına şahitlik eden nişan masalarının önemi büyüktür. Çünkü her nişan töreninde profesyonel video ve fotoğraf çekimi yaptırılır. Profesyonel video ve fotoğraf çekiminde nişan konsepti hatıralardaki unutulmaz yerini alır. Nişan masasının konseptli olarak belirlenmesi kişisel tercihlere göre şekillendirilebilir. Nişan masası süsleme konusunda uzman olan ekibimiz, en güzel anları unutulmaz anılara dönüştürmek için profesyonel hizmet sunuyor.
 
 Siz Özel Konseptler
 
 Kişiye özel konsept seçeneği sunan ekibimiz, aynı zamanda hazır nişan masası konseptleriyle nişan töreni sürecinde kendisini yormak istemeyen misafirlerine alternatif seçenekler sunuyor. Nişan masası süsleme konusunda deneyimli olan ekibimiz, masanın büyüklüğünü ve kullanılacak malzemeleri nişan alanına göre belirleyebilir. Nişan töreninizi evde veya bir salonda yapacak olsanız dahi uygun seçenekler sizin için sunuluyor. Açık mekanlar için de tam kapsamlı süsleme hizmeti sunan ekibimiz söz nişan masası malzemelerini buna göre seçiyor.
 
 Kullanılan Aksesuarlar
 
 Nişan masası için kullanılacak aksesuarlar nişan alanının yapısına göre değişiyor. Örneğin; bahar aylarında açık alanda düzenlenecek nişan törenleri için kır çiçeklerinden oluşan bir kombinle su üzerinde yüzen mumlar iyi bir seçenek olabilir. Salon ortamında gerçekleşen törenlerde genellikle gold veya gümüş renginde aksesuarlar seçiliyor. Tercih edilen aksesuarların arasında çiçekler, şamdanlar, masa örtüleri, sunum tabakları gibi birçok ayrıntı bulunuyor. Sektöründe uzman olan ekibimiz, renk tercihini gelin ve damat adayının giysileriyle uyumlu hale gelmesine özen gösteriyor.
 
 Arka Fondan Suplaya Her Şey Burada
 
 Nişan masasında olması gereken tüm ayrıntıları profesyonel bir şekilde tamamlayan ekibimiz, gelin ve damat adayının yoğun hazırlık sürecinde derin bir nefes almasını sağlıyor. Masanın arka fonunda yer alacak görsellerden supla gibi detaylara kadar her şeyin bir bütün halinde sunulduğu ayrıntılardan dilerseniz kendi masa kombininizi de yaratmanız mümkündür.
 
 Böylelikle hayalinizdeki parçaları bir araya getirerek bambaşka bir konsept yaratmak sizin elinizde olabilir. Evlenecek çiftleri en mutlu günlerinde, tüm anılarda görünecek olan masa süslemesi, en özel anlara şahitlik edecek derece kusursuz olacak. Hazırlanan tüm konseptler gelin ve damadın hayallerindeki gibi bir organizasyon geçirmesine yardımcı olacak profesyonellikte hazırlanacaktır.
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English