Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Dolphin Forklift Konya’da üretildi

YUNTES Spartek Firması Konya’da İlk, Türkiye’de 3'üncü olarak üretilen yerli ve hidrolik joistikli Dolphin Forklift’i Konya Ticaret Odası Uluslar arası Fuar merkezinde düzenlenen Konya Endüstri Zirvesi fuarında görücüye çıkardı.

Dolphin Forklift Konya’da üretildi
KONMAK 2016 Konya 13. Uluslar arası Metal İşletme Makineleri, Kaynak, Kesme, Yan Sanayileri, Ekipmanları, Delme Teknolojileri, Malzemeleri ve El Aletleri fuarı kapılarını ziyaretçilere açarken, YUNTES Spartek firması ürettiği Dolphin Forktlif’i görücüye çıkarttı.

2013 yılında ilk defa üretim kararı alan şirket yönetimi uzun süren arge çalışmaları neticesinde Konya'da ilk, Türkiye'de de 3'üncü yerli 'Forklift’i üretti.

2014 yılının aralık ayında verilen start ile tüm testleri yapılan Dolphin lift markası ile üretilen dünyada ilk hidrolik joistikli Mitsubishi motorlu Forklift tüm Türkiye'ye sunuldu.

Tanımı yapılan Dolphin Forklift’in İlk kullanıcıları Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk,  Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Sami Şahin ve Konya Vali Yardımcısı Fazlı Akgün oldu.

1996 yılında Konya'da kurulan YUNTES makine ilk şerit testere ile sanayi sektörüne adım atan YUNTES Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Derebağ ve Ceo Yunus Derebağ, şunları kaydetti:

"Gelişime, geğişime ve yeniliklere ayak uyduran YUNTES, 2012 yılında grup bünyesine Spartek firmasını dahil edip, Forktlif ithalatına başladı.

Satış ve müşteri memnuniyetindeki tecrübelerini kullanarak satışına başladığı Forklift ile de satış adetleri ve satış sonrası hizmetleri ile istifleme sektöründe de öncü firmaların arasında yer almıştır.

Yuntes-Spartek firması kuruluşundan bir yıl sonra 2013 yılında ilk defa üretim kararı alarak ar-ge çalışmasına start verdi. ARGE çalışmaları neticesinde 2014 yılının Aralık ayında Konya’da ilk, Türkiye'de de 3. yerli Forklift üreticisi olmak üzere düğmeye bastı.

DOLPHİN LİFT markası ile üretilen ve Dünya’da Hidrolik Joistikli Mitsubishi motorlu forklitfi Konya Tüyap Fuar Merkezinde açılan Konya Endüstri Zirvesi Fuarında görücüye çıkarmanın haklı gurunu yaşıyoruz.

Konya’da üretilen ilk yerli Dolphin Forklift “Konya’da Üretildi. Dünya’nın Yükünü Taşıyacak” sloganıyla satışa sunuldu"



Yuntes-Spartek firması Dolphin Forklift tanımı protokol üyelerinin katılımıyla yapıldı.




 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English