Son Dakika Haberler

Detay Temizlik Farkı İle Dogru Hijyen

Ev hanımlarının en çok düştüğü yanılgılardan biri de evlerinde tüm detayları ile kendi temizliklerini yapabildikleri düşüncesidir. Hiçbir ev hanımı genel temizlik için elinde bulundurduğu imkânlar dâhilinde yaşam alanlarını tamamen mikrop ve bakterilerden uzaklaştıramaz. Bakteri oluşumu için uygun halde bulunan halı ve koltuk içleri sıradan bir süpürme işlemi ile maalesef yeterince temizlenememektedir. Emekleme yaşındaki çocukların evin en çok kirlenen eşyası halı ile temasları yetişkinlere oranla daha fazla ve farklı biçimde olduğundan ev temizliği konusunda ev hanımı dahi olsanız profesyonel yardım almak zorundasınız. Antalya ev temizliği alanında yıllardır başarılı ve profesyonel bir hizmet sunan firmamız, alanında uzman teknik ekibimiz ve yaşam alanınızın hijyenini sağlamak için kullandıkları teknoloji harikası ekipmanları ile siz değerli müşterilerimize müşteri memnuniyeti çerçevesinde hizmet sunma gayreti içindeler. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de Antalya Detay Temizlik olarak başarılı iş teslimatlarımıza yenilerini ekleyeceğimiz inancıyla temizlik sektöründe ilkeli bir çalışma yürütüyoruz.

Hizmet Alanlarımız Neler?
Antalya Detay Temizlik olarak Antalya ili ve çevresinde sadece evlerinizin değil diğer yaşam alanlarınızın da hijyeni için görev almakta, tabiri caizse bu alanda savaş vermekteyiz. Temizlik sektöründe aranan bir isim olmamızın en önemli nedenlerinden biri de ofis temizliği, apartman temizliği, inşaat sonrası temizlik, merdiven temizliği, koltuk yıkama alanlarında da ev temizliği alanında olduğu gibi aynı hassasiyeti ve başarıyı gösteriyor olmamızdır. Her bir çalışma alanı için görevlendirdiğimiz ve bu alanda uzmanlaşan çalışma arkadaşlarımız, faaliyet alanlarına giren işin muhteviyatına göre belirledikleri ekipmanları profesyonel bir şekilde kullanarak %100 hijyen ve müşteri memnuniyeti sağlarlar.

Temizlik Sektöründe Zirve!
Antalya temizlik şirketleri arasında sektöre yön veren, bu alanda çıtayı sürekli daha yükseklere koyan bir firmayız. Temizlik sektöründe bayrağı taşımak; alt yapı, tecrübe ve özveri ister.  Bizler Antalya Detay Temizlik olarak faaliyet gösterdiğimiz tüm hizmet alanlarımızı bir departman olarak düşünür, burada görevlendireceğimiz personelleri hizmet içi eğitimlerle profesyonel hale getirerek kendi alanlarında uzmanlaşmalarını sağlarız. Sonuç olarak siz değerli müşterilerimizin hizmet talebine karşılık olarak en donanımlı personelimizi, çağın gereklerine göre sürekli güncellediğimiz temizlik ekipmanları ile iş sahasına göndererek mükemmel sonucu garanti ederiz. Kurulduğumuz günden bu yana hizmet yelpazemize ve hizmet politikamıza sizlerden gelen talepler ve eleştiriler doğrultusunda yön verdik. Sektörde zirveyi paylaşan firmalar arasında olmamızın en önemli nedenlerinden biri de temizlik alanında sürekli gözlem yaparak, sorgulayıcı ve araştırıcı bir tavırla ihtiyaçları belirlemek olmuştur.

Profesyonel Temizlik Hizmeti Sağlamak İçin Buradayız!
Antalya temizlik firmaları arasında en tecrübeli, yetkin firma ile çalışmak istiyor ve temizlik işini şansa bırakmak istemiyorsanız; https://www.antalyadetaytemizlik.com/ adresimize gelerek web sitemizi ve bizi yakından inceleyebilir, iletişim bölümündeki numaramız, e-mail adresimiz veya iletişim formu aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.
 
 
 
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English