Son Dakika Haberler

Derbi maçın ardından

Eklenme Tarihi: 18.03.2018 - 22:45

Fenerbahçeli futbolcu De Souza: "Lig henüz bitmedi, sonuna kadar mücadele edeceğiz" Sarı-lacivertli futbolcu Dirar: "Bu akşam kazanmayı çok istiyorduk. Çok üzgünüz"



İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Josef de Souza, ligin henüz bitmediğini ve sonuna kadar mücadele edeceklerini söyledi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan De Souza, "Bugün bütün planlamamızı kazanmak üzerine kurmuştuk. Maçın sonlarına doğru fırsatlar yakaladık. İki, üç net pozisyonumuz vardı fakat kazanamadık. Evimizde oynuyorduk, taraftarımızın desteği arkamızdaydı ama sahada her şey istediğimiz gibi gitmedi. Lig henüz bitmedi, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Önümüzde 8 maç var ve pes etmeden yolumuza devam etmek zorundayız." şeklinde konuştu.

Sarı-lacivertli futbolcu Nabil Dirar ise kazanmak için her şeyi yaptıklarını belirterek, "Kazanmayı başaramadığımız için üzgünüm. Amacımız puan farkını 3'e indirmekti. Eksik olan tek şey goldü. Rakibi kendi sahasına doğru iterek mücadelemizi orada sürdürmek ve rakip yarı alanda oynamak istedik. Onlar da bazı pozisyonlar üretti. Biz bir adım daha önde olan taraftık. Bu akşam kazanmayı çok istiyorduk. Çok üzgünüz." değerlendirmesinde bulundu.

Ülker Stadı'nda ilk kez bir Galatasaray derbisine çıkan Faslı futbolcu, taraftarın oluşturduğu atmosferin kendisini etkilediğini vurgulayarak, "Taraftarlarımız inanılmaz bir atmosfer oluşturdu. Tüylerimin diken diken olduğunu söyleyebilirim. Duyguların yüksek olduğu bir karşılaşmada bizi çok iyi motive ettiler. Onların bu şekilde arkamızda olmaları bizim için çok önemli, maç boyunca bizim için itici güç oldular. Onlara ihtiyacımız olacak, arkamızda olmaya devam etsinler." ifadelerini kullandı.


Kaynak: