Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Cumhurbaşkanımız ile millet arasında mesafe açmak istiyorlar"

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya: "Cumhurbaşkanımızın can suyu millet. Milletle arasında mesafe açmak istiyorlar. Can suyunu kesmek istiyorlar. Buna müsaade etmeyelim"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ÇORUM (AA) - Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya, "Cumhurbaşkanımızın can suyu millet. Milletle arasında mesafe açmak istiyorlar. Can suyunu kesmek istiyorlar. Buna müsaade etmeyelim. Son 5 gün. Kırgınlık, küskünlük ne varsa bir kenara bırakalım. Cumhur İttifakı'nı yukarıya taşımanın gayreti içerisinde olacağız." dedi.

Yerlikaya, AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanlığınca Turgut Özel Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Gençlikle Buluşma toplantısında yaptığı konuşmada, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne hassasiyetle yaklaşılması gerektiğini söyledi.

31 Mart'ta sadece bir belediye başkan adayının oylanmayacağını dile getiren Hamza Yerlikaya, "7 Haziran'daki seçimleri hatırlıyor musunuz? Bazı şer ittifakları bir araya geldiğinde 'nasıl salladık', 'Apo'ya selam olsun', 'Kandil'e selam olsun' dediler. Dolayısıyla biz oyumuzu bir adaya atmayacağız. Orta Doğu'da, Balkanlar'da, Myanmar'da, Filistin'de 'kimsem yok mu' denildiğinde ses çıkartan, mazlumun yanında bulunan Recep Tayyip Erdoğan'a oyumuzu atacağız." diye konuştu.

Türkiye'de şer odaklarının Gezi Parkı eylemleri ile başlayan projesinin 17-25 Aralık süreciyle devam ettiğini, en sonunda milletin kafasına bomba yağdırıldığını ifade eden Yerlikaya, "Bu millet evsiz yaşar ama vatansız yaşayamaz, bunu anlayamadılar. Dik durduk, en sonunda döndüler, hep birlikte ekonomik darbe yapmaya çalıştılar. Hala uğraşıyorlar ve durmayacaklar. Ne zaman ki biz yerli ve milli üretime başladık, dış bağımlılığımızı azalttık, o gün azdılar. Köprü yapıyoruz, 3'üncü havalimanını yapıyoruz, 'durdur' diyorlar. Ama biz durmayacağız. Bizim yönümüz devlet. Cumhurbaşkanımızın can suyu millet. Milletle arasında mesafe açmak istiyorlar. Can suyunu kesmek istiyorlar. Buna müsaade etmeyelim. Son 5 gün. Cumhur İttifakı'nı yukarıya taşımanın gayreti içerisinde olacağız. Son günlerde hep birlikte çalışacağız. Devlete ve millete yüzümüzü döneceğiz. Şer ittifakları bir kenara iteceğiz." şeklinde konuştu.

Türk milletine pranga vurmak isteyenlerin 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri üzerinden hesaplar yaptığını aktaran Hamza Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Televizyonda hep birlikte izledik. 'Sen kime oy vereceksin?' diyor. Öbürü 'Ben Kürdistan'a oy vereceğim' diyor. Bu ülkede Kürdistan kuruldu da bizim mi haberimiz yok? Bugün ayaklarımıza pranga vurmak isteyenler, bizim mandacılığa sürüklemek isteyenler hepsi el ovuşturmuş bizleri zillete sürüklemek istiyor. Ümmetin kabul olmuş duası bir lidere sahibiz. 100 yılda bir gelir. Şimdi 3 tane çapulcuya, 4 tane gezi zekalıya, 5 tane ne idiği belirsiz, aslı astarı belli olmayan adama Recep Tayyip Erdoğan'ı yedirecek miyiz? Bu bilinçle sahada olacağız. Birileri tetikliyor. 15 Temmuz'da bombaları kafamıza yağdıranlar, mermileri milletimize atanlar şimdi el ovuşturuyor. 31 Mart akşamı Türkiye'ye gelip hesap sorma gününü bekliyor. Buna mı fırsat vereceğiz? Biz liderimizin, adaylarımızın arkasında duracağız. Zillet ittifakını elimizin tersiyle kenara iteceğiz."

Toplantıya, AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Başkanı Yusuf Ahlatçı ve partililer katıldı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English