Son Dakika Haberler

Hepimiz çocukluk dönemlerimizde en güzel çizgi filmler karşısında güzelce vakit geçirmişizdir.

Çizgi Filmler ve Hayal Dünyası

Hepimiz çocukluk dönemlerimizde en güzel çizgi filmler karşısında güzelce vakit geçirmişizdir. Ayrıca eski dönemlerde çok az sayıda çizgi film karakteri vardır. Şu an ise yüzlerce karakter ortaya çıkmış ve yepyeni içerikler üretilmiştir. Haliyle ebeveynler de hangilerinin çocuklar için yararlı olduğunu anlayamaz duruma gelmiştir. Çünkü bir çizgi filmin öncelikle çocukları eğlendiriyor olması ve mutlaka eğitici olması gerekiyor. Bu nedenle tercih edeceğiniz platformlar arasından da en kaliteli olanını seçmenizde yarar var. Yapılan pek çok araştırma çizgi filmlerin çocukların hayal dünyasını geliştirdiğini ortaya koymuştur.

Bununla beraber çizgi film izle konusunda araştırma yapan ailelerin hangi sitelerden çizgi video izletmesi gerektiğini de anlamayabilir. Tamda bu noktada cizgifilm.tv üzerinden en kaliteli ve eğitici paylaşımları olan videoları çocuklarınızla beraber izleyebilirsiniz. Çocukların bu çizgi filmleri izlerken eğlenmesi ve yeni şeyler öğrenmesi kaçınılmazdır. Çünkü sitedeki tüm içerikler özel olarak paylaşılmakta ve uzman eşliğinde önce kontrol edilmektedir. Çocukların psikolojisini etkilemeyecek tarzda olan bu çizgi filmlerin karakterleri de onların hayal dünyasında yerini alacaktır. Kız ya da erkek çocuklar için farklı kategorilerde çizgi filmlerin yer aldığı bu sitede Türk adet ve geleneklerine bağlı kalınarak tamamen HD görsellerle desteklenen videolar paylaşılmaktadır. Durum böyle olunca çocuklar hem göz hem de beden sağlığını koruyabilecektir. Aksine çocukların kaynağı belli olmayan platformlardan yararlanması her türden zararı beraberinde getirecektir. Öyle ki 6 yaşına kadar çocukların bilişsel dünyası her açıdan gelişmekte ve bazı durumlar bilinç altına atılabilmektedir. İşte bu yüzden onların korkmasına neden olmayan videoların izletilmesi her zaman önemlidir. Zaten bu tür durumlarla ilgili tüm psikolog ve çocuk gelişim uzmanları da aynı düşünceleri paylaşmaktadır.  

Çizgi Filmler Hangi Kategoride Olmalı?

Çocuklar için aslında onlarca çizgi film kategorisi vardır. Eğer iyi bir gözlemciyseniz çocuklarının hangi kategoride daha eğleneceğini zaten anlayabilirsiniz. Kız ve erkek çocuklarına ayrıca sunulan bu kategorilerde ayrıca tren, araba, uçak, eğlence, eğitim, gezi ve daha pek çok seçenek bulunmaktadır. Yine de bu süreci çocuklarınızın yönetmesini istiyorsanız, onların hangi filmlerde daha mutlu olduğunu kendiniz görebilirsiniz. Her çocuk çizgi film seyretme konusunda kendine has bir tarz geliştirebilir. Elbette ebeveynler bu süreçte en önemli görevi üstlenmektedir. Çocuklarını sürekli takip altında tutan aileler onların hayal dünyasının gelişmesi için elinden geleni yapmalıdır. İşte bu noktada çizgi filmlerden mutlaka yararlanılmalıdır. Eğitirken eğlendiren çizgi filmler arasında cizgifilm.tv sitesinde yer alan en güzel kategorileri seçerek ilk adımı atabilirsiniz. Sonrasında çocuklarınız kendi tarzına göre seçim yapacak ve günün bazı saatlerinde kendi hayal dünyasını geliştirmeye başlayacaktır. Bu süreçte onların yanında olmalı ve kaliteli çizgi film sitelerinden video seyrettirmelisiniz. Ayrıca şiddet temalı çizgi filmlerden her zaman uzak durmalısınız.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 7
  • 6
  • 5
  • 5
  • 8
  • 6
  • 6
  • 4
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English