Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Burun Estetiği

Burun Estetiği

 

İnsanların görünümlerini değiştirmesine olanak veren burun estetiği, sadece bu amaç için yapılmamaktadır. Kişiler sosyal ve psikolojik durumları üzerindeki olumsuz etki de bu operasyon ile giderilmektedir. Fakat burun estetiği operasyonları, aynı zamanda insanların solunum noktasında yaşamış olduğu bir takım sorunların etkin bir şekilde giderilmesini de sağlamaktadır.
Estetik kelimesi ilk olarak duyulduğunda insanların aklına güzelleşme gelmektedir. Fakat durum tam olarak böyle değildir. Doğuştan ya da daha sonradan meydana gelen kazalara bağlı olarak insanların burunlarında solunumlarını zorlaştıracak sorunlar olabilir. Bu sorunların giderilmesi için burnun şekli değiştirilmek zorundadır ve bundan dolayı böyle operasyonlar da estetik kapsamında değerlendirilmektedir.

Burun Estetiği İzmir

Burun estetiği İzmir ilinde etkin bir şekilde yapılabilen bir işlem olarak dikkat çekmektedir. Söz konusu işlemin uygulanabilmesi için farklı teknikler bulunmaktadır. Fakat bundan önce kişilerin yaşlarının dikkate alınması gerekmektedir. Uzmanlar tarafından yapılan açıklamalarda, burun ameliyatlarının 16-18 yaşından önce yapılmaması gerektiği vurgulanmaktadır. Bunun temel nedeni ise insanların söz konusu yaşlara kadar gelişimlerinin devam ettiği ve böyle bir süreçteki müdahalenin ileride etkisini kaybedebileceğidir. Bundan dolayı çok zorunlu olmadıkça insanların bahsedilen yaşlara kadar beklemesi gerekmektedir.
Estetikten önce bir dizi testin yapılması ve hastanın genel durumunun belirlenmesi gerekiyor. Böylece uygulanacak olan tekniğin seçimi de gerçekleştirilmiş olacaktır. Burada insanların ya kapalı ya da açık tekniklerden birisiyle burunlarındaki şekil bozuklukları giderilmektedir. Böylece burunlar istenilen görüntüye kavuşmuş olmaktadır. Söz konusu operasyonlardan kapalı olanlarda insanlar neredeyse hiç acı duymamaktadır. Açık olan operasyonlarda ise işlem sonrası bir miktar acı olabilmektedir. Fakat genel manada her iki tekniğin de acısız olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Burada operasyonu yapan hekimin kalitesi de çok önemlidir. Alanında uzman bir hekim, söz konusu işlemi ağrısız ve başarılı bir şekilde tamamlamaktadır.

Burun Ameliyatı

Yukarıda yer alan bilgiler estetik ile ilgili olsa da bunların tamamı burun ameliyatı ile gerçekleştirilmektedir. Söz konusu ameliyat, yapılacak işleme göre ortalama olarak 1-2 saat sürmektedir. Başarı oranı oldukça yüksek olup hastalar kısa sürede taburcu olarak günlük yaşamlarına dönebilirler.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English