Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Bursa'da aralık ayında 2 fuar birden açılacak

Network Fuarcılık tarafından düzenlenen "Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı" ile "Bebek, Çocuk, Eğitim ve Kırtasiye Fuarı" aralık ayında gerçekleştirilecek

Anadolu Ajansı haberine göre;
BURSA (AA) - Bursa'da, Network Fuarcılık tarafından aralık ayında "Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı" ile "Bebek, Çocuk, Eğitim ve Kırtasiye Fuarı" düzenlenecek.

Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı 5-8 Aralık'ta, Bebek, Çocuk, Eğitim ve Kırtasiye Fuarı ise 13-16 Aralık'ta Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (AKKM) kapılarını açacak.

Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, fuarların tanıtım toplantısında, yıl içinde düzenledikleri fuarların çoğunda hedeflerine ulaştıklarını söyledi.

Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı'nın 5-8 Aralık'ta yapılacağını ifade eden Eker, "Birincisini 8 Haziran-2 Temmuz tarihlerinde Merinos AKKM fuar alanında gerçekleştirmiştik. Birinci fuarın başarılı geçmesiyle birlikte bu fuarı her yıl düşünüyorduk ama sektörden talep gelmesi üzerine 6 ayda bir düzenlemeye karar verdik." diye konuştu.

Eker, bu fuarın profesyonellere yönelik bir fuar olduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Halka satışı olmayan sadece profesyonellerin düşünüldüğü, tanıtıma ve toptan satışa yönelik bir fuar olarak planlandı. Ayakkabı fuarımıza şehir dışından alıcılar getiriyoruz. Fuarlarımızı önce yerelde sonra ulusalda daha sonra da uluslararası hale getirmek istiyoruz. Birden bire uluslararası fuarlar yapmak gibi amacımız yok, yavaş yavaş büyütmeyi planlıyoruz fuarlarımızı."

Eker, Bebek, Çocuk, Eğitim ve Kırtasiye Fuarı'nı ilk kez düzenlediklerini söyledi. Eker, "Biz bunu iki fuar olarak planlamıştık daha gelen talepler neticesinde birleştirmek durumunda kaldık. Bu fuarımız da 13-16 Aralık'ta gerçekleştirilecek." dedi.

Bursa'da bin 200 kadar devlet okulu, 600'ün üzerinde de özel okul bulunduğunu belirten Eker, şunları kaydetti:

"Ana okulları, orta okullar, liseler olmak üzere yaklaşık 2 bin kadar eğitim kurumu var. Bu eğitim kurumlarının halka kendilerini tanıtmaya ihtiyaçları var. Halkın da eğitim kurumlarını tanımaya ihtiyacı var. Eğitim herkesin önem verdiği konu. Fuarlarımızda aynı zamanda sadece ticarete yönelik değil, eğitimi de ön plana alıyoruz. Paneller, çalıştaylar ve konferanslar da düzenliyoruz."

Bu yıl için 11 fuarın sözünü verdiklerini, bunlardan 2'sini birleştirip 9 fuar yaparak hedeflerine ulaştıklarını ifade eden Eker, gelecek yıl da en az 6 fuar yapmayı hedeflediklerini bildirdi.





Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English