Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

"Bu şehri ve ilçeleri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız"

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş: "Seçimi kazanmak, zafer kazanmak değil bizim için. Zafer savaşta olur. Biz hiçbir ayrım yapmadan, 5,5 milyon Ankaralı ile bu şehri ve ilçeleri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız"

Anadolu Ajansı haberine göre;
ANKARA (AA) - CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, "Seçimi kazanmak, zafer kazanmak değil bizim için. Zafer savaşta olur. Biz hiçbir ayrım yapmadan, 5,5 milyon Ankaralı ile bu şehri ve ilçeleri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız." ifadesini kullandı.

Mansur Yavaş Basın Merkezinden yapılan açıklamaya göre Yavaş, Akyurt'ta "Mansur Yavaş Gönüllüleri" ile kahvaltıda bir araya geldi.

Buradaki konuşmasında Yavaş, Akyurt'ta arazilerin toplulaştırma projeleri olduğunu, otopark, temiz hava ve su, altyapı, imar gibi sorunların bulunduğunu belirtti.

Meslek kurslarını çoğaltıp gençlere meslek edindireceklerini, aynı zamanda da işletmelerin eleman sorununa da çözüm bulacaklarını vurgulayan Yavaş, Akyurt'ta bulunan besicilik ve tarım alanı için belediyede bir destek merkezi kurulacağını aktardı.

Yavaş, Avrupa Birliği ve devlet fonlarından yararlanmak isteyen besicilere ve çiftçiye, uzmanların yardımcı olacağını ifade etti.

Yapılan bütün harcamaların, su faturalarının arkasında yer alacağını belirten Yavaş, Türkiye'de ilk kez uygulanacak bu yöntemle vergilerin nereye gittiğinin kalem kalem görebileceğini bildirdi.

Yavaş, geçen yıl temeli atılan Akyurt Fuar Alanı'nın en kısa sürede hizmete açılması için Ankara Büyükşehir Belediyesinin tüm imkanlarını seferber edeceğinin sözünü verdi.

- "Oy veren vermeyen herkese eşit hizmet vereceğiz"

Gerginlik ve çekişmelerden herkesin yorulduğunu vurgulayan Yavaş, şunları kaydetti:

"Seçimi kazanmak, zafer kazanmak değil bizim için. Zafer savaşta olur. Biz hiçbir ayrım yapmadan, 5,5 milyon Ankaralı ile bu şehri ve ilçeleri kardeşçe kucaklayıp ileriye taşıyacağız. Oy veren vermeyen herkese eşit ve adil bir hizmet vermeyi, izzet, şeref ve kul hakkının gereği sayacağız. Karşımızdakini herhangi bir partinin taraftarı olarak değil, tüm kimliklerinden arınmış sadece insan olarak göreceğiz ve hizmet edeceğiz."

Programın ardından Yavaş, AK Parti ve MHP'nin seçim irtibat bürolarını ziyaret etti. Mansur Yavaş ve beraberindeki heyet Akyurt seçim koordinasyon merkezlerinin açılışlarını da yaptı.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English